27 / 04 / 2024

denizli imar arsaları

denizli imar arsaları

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, belediyelerin yeni imarlı arsa üreterek inşaat sektörünü rahatlatması gerektiğini söyledi.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Denizli Büyükşehir, 300 milyon TL'ye imarlı 3 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan gelişme konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri dudak uçuklattı.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

İmar planı yaparken bahçe mesafesi ne kadar olmalı? Arsaya ev yaparken çekme mesafesi ne kadar?

İmar planı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de bahçe mesafesi olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı bir konu olan çekme mesafesi, konut arsalarında ön bahçe ve arka bahçe gibi alanları içeriyor. Peki imar planı yaparken çekme ve bahçe mesafesi ne kadar olmalı?

Denizli'de Belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

Arsalar için imar izni nasıl alınır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e, sorusunda parselasyon yapılmamış olması sebebiyle imar izni çıkartamadığını belirten okuyucu, bu durumla ilgili mahkemeye başvurduğunda sonuç alıp alamayacağını sordu.

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 

denizli imar arsaları Haberi

denizli imar arsaları

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, belediyelerin yeni imarlı arsa üreterek inşaat sektörünü rahatlatması gerektiğini söyledi. Arslan, "şehir merkezi sıkıştı kaldı. Yeni İnşaat alanları üretilerek, şehir merkezi dış alanlara doğru kaydırılmalı. Müteahhitler yapmak İçin, yıkmak zorunda kalmamalı" dedi.  Arsa ve konut fiyatlarının imarlı arsa bulunamadığı için sürekli arttığını kaydeden Hakan Arslan, "Ekonomisi ve iklimi sayesinde sürekli göç alan ilimizde, konut ihtiyacı her geçen gün artıyor. İmarlı arsaların tükenme aşamasına gelmesi, yeni binaların sadece kentsel dönüşüm yapılan alanlarda inşa edilmesi, şehri ileride içice girmiş kasaba görünümüne sokacaktır. O nedenle yeni imarlı arsa üretilmesi zorunludur" diye konuştu. 


KAT ARTIRIMINA İZİN VERİLMELİ 

İmar sıkışıklığını çözmek için kat artırımına gerekli iznin verilmesini de isteyen Oda Başkam Arslan. "Şehir merkezi dışarıya taşınmalı. 'Yapılaşmalara az katlı izin...