04 / 05 / 2024

Denizli Turizmini Geliştirmek ve Alternatif Turizm

Denizli Turizmini Geliştirmek ve Alternatif Turizm

" Denizli Turizmini Geliştirmek ve Alternatif Turizm " toplantısında GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, " 2015 yılında turizm sektörüne 8 milyon lira destek vereceğiz " dedi.

Toyota ağır ticari araçlar için hidrojen motoru geliştirecek

Hibrit motor teknolojiisnde oldukça mesafe kaydeden Toyota, ağır ticar araçlar için hidrojen motor geliştirmek için düğmeye bastı. Geçen yıldan bu yana Japonya’da bazı yarış serilerinde kullanılan hidrojen motorlu Corolla, bu teknolojinin gelişimine öncülük edecek.

Önder Halisdemir: Türkiye'nin finans kapasitesini geliştiriyoruz!

Dr. Önder Halisdemir, "Amacımız Türkiye’nin finans kapasitesini geliştirmek ve Finans Profesyonellerinin etkileşimi ve gelişimini sağlamak." dedi...

Trabzon'a yeni turizm yatırımları geliyor!

Trabzon'da büyük bir değişim yaşanıyor. Bölge turizmini geliştirmek için Karadeniz Master Planı projesi hazırlanıyor. Proje ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Aydın Alptekin: Raylı sistemi geliştirmek gerekiyor!

Alptekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Alptekin son 15 yılda Türkiye’nin dünyada çok güçlendiğini belirterek, ucuz ulaşım için raylı sistemin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. 

Türk-Katar işbirliğinin gelişmesi için önemli alt yapı oluşturuldu!

Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed bin Abdullah Al Rumaihi, işbirliğinin arttırılması için her iki devletin de önemli bir alt yapıyı oluşturduğunu ve geliştirmek için gerekli tüm desteğin de verileceğini söyledi.

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Şevket Can: Amacımız Yeşil Mahalle’yi güzelleştirmek!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahalle’de yapılan 18 uygulamasıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, amaçlarının Yeşil Mahalle’yi güzelleştirmek ve geliştirmek olduğunu söyledi.

Çeşme'de Yapay Resif Projesi hayata geçiriliyor!

Çeşme'de balık varlığını artırmak ve dalış turizmini geliştirmek için 10 yıl önce hazırlanan Çeşme Yapay Resif Projesi hayata geçiyor.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

Ofton İnşaat, Piyalepaşa ve Dolapdere'de proje geliştirecek!

Beyoğlu'nda temelini attığı Elysium Soul Beyoğlu'nu satışa çıkaran Ofton İnşaat, Piyalepaşa- Dolapdere hattında yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Şirket, 5 yıl sonra bölgenin çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Nef, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Nef, ABD merkezli gayrimenkul yatırım fonu yöneticisi Amstar Global Partners (AGP) ile Türkiye’de proje geliştirmek için niyet anlaşması imzalayarak, bu kapsamda iki yıl içinde 500 milyon dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de proje geliştirecek!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de proje geliştirmek için güçlerini birleştirdi. Bölgedeki en büyük arazide hayata geçirilecek proje, konut, ticari alan ve home ofislerden oluşacak.

Ege Yapı ile Casper 320 milyon TL'lik proje geliştirecek!

İnşaat sektöründe Batışehir ve Pega Kartal gibi konut projelerini hayata geçiren EgeYapı Group, yerli teknoloji şirketi Casper ile ortak proje geliştirmek için kolları sıvadı.

Denizli Turizmini Geliştirmek ve Alternatif Turizm Haberi

Denizli Turizmini Geliştirmek ve Alternatif Turizm

DENTUROD Başkanı Murat Gazi Şen, "Turizm konusunda GEKA ve KOSGEB'in destekleri çok önemli" dedi. DENTUROD'un İnci Class Otel'de gerçekleştirdiği "Denizli Turizmi Geliştirmek ve Alternatif Turizm" konulu toplantıya Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyni, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Güllesin, Kültür' ve Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, KOSGEB İl Müdürü Selim Erkoç, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve turizmciler katıldı. 



Şen ;"Yararlanamadık" 

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, toplantıda yaptığı konuşmada, GEKA'nm turizm desteklerinden yeterince yararlanamadıklarını söyledi. Şen, "Bu toplantıyı düzenlememizdeki amaç, GEKA ve KOS>7 GEB'in destekleri hakkında üyelerimize bilgilendirmek ve Denizli turizmini konuşmak. GEKA'nm termal başta olmak üzere turizmi geliştirmek amacıyla desteklerinüı olduğunu büiyoruz. KOSGEB'in ise tanıtım, nitelikli eleman istihdamı ile ilgili desteklerinden yararlanarak, Denizli turizmini bir adnn daha ileriye...