18 / 05 / 2024

Denizlide göçükte ölen kişi

Denizlide göçükte ölen kişi

Denizli 'de kanalizasyon hattı yenileme çalışması sırasında açılan kanalda göçük meydana geldi. Toprak altında kalan işçi, çıkarılarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düşük kira ödeyen kiracılar yandı! Mahkemeden emsal karar: 55 günde jet tahliye!

Başkent Ankara'da 5. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ev sahibi F.N.'nin 1 Mart tarihinde kiracısı U.T.'ye açmış olduğu tahliye davası, 55 gün sonra görülen ilk duruşmada sonuçlandı. İşte detaylar...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti! 32 günde 15 bin 991 liraya kadar ek kazanç sağlanıyor!

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesapları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Ek gelir olarak görülen banka faizleri merak konusu olmaya devam ediyor. Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti. Peki en çok faiz veren banka hangisi? 

Küresel piyasalarda ralli devam ediyor! Gözler cuma günü ABD’de olacak!

ABD tahvil ihalelerinde en son 2008 krizi öncesi görülen fiyatlamalar yaşanırken hisse senedi endeksleri önemli global veriler öncesi ralli yapmaya devam ediyor.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Otomobil sahipleri servetine servet ekledi! Ne altın ne dolar... Son 45 günde en çok otomobil sahipleri kazandı!

Son dönemlerin en gözde yatırım aracı olarak görülen otomobil, son bir buçuk ayda altın ve dövizden daha çok kazandırdı. Otomobil sahipleri servetine servet ekledi! Ne altın ne dolar... Son 45 günde en çok otomobil sahipleri kazandı!

Galaxy S21 FE 3 bin TL indirimde! Görülmemiş fırsat ayağınıza geldi! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi…

Samsung’un üst segment telefonları arasında görülen Galaxy S21 FE’de görülmemiş bir indirim geldi. Samsung resmi sitesinde 17.699 TL olan telefonun fiyatı Mediamarkt, Vatan ve Teknosa gibi teknoloji mağazalarında indirime girdi.

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

Sterlin dolar karşısında güç kazandı! Peki sterlin bugün ne kadar? 30 Eylül 2022 sterlin kuru

Sterlin kuru son zamanlarda dolar karşısında çöküş yaşadı.  Pazartesi günü görülen 1,0530 dolardaki dip seviyesinden yüzde 8 yükseliş kaydetti. Böylece sterlin türbülansın başladığı seviyeye geri dönmüş oldu. Peki bugün sterlin ne kadar? Sterlin kaç dolar?

Altından sonra en değerli yatırım aracıydı! Gümüş fiyatlarını görenlerin gözleri yerinden fırladı! Hemen bakmalısınız

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altından sonra gelen gümüş fiyatları hızla düşmeye başladı. Bu rakamları görenlerin gözleri resmen yerinden fırladı.

Denizlide göçükte ölen kişi Haberi

Denizlide göçükte ölen kişi

Merkezefendi ilçesinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları sırasında yaşanan göçükte toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) adına Gümüşler Mahallesi Hüseyin Çokal Caddesi'nde yürütülen kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını sırasında, açılan kanalda göçük meydana geldi. Bu sırada kanalda bulunan taşeron şirket çalışanı Ömer Akbulut (43) toprak altında...