04 / 05 / 2024

denzili deri osb fabrika kiraları

denzili deri osb fabrika kiraları

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık beldesinde, fabrika binalarının yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemelerinde son aşamaya gelinen Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) üretime geçmeye hazırlanıyor...

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

İstanbul Deri OSB'de 3 arsa ve 20 imalathane satışta!

İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve 20 imalathane satışa çıktı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak gayrimenkullerin ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çorlu Deri OSB'de icradan 11.1 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Çorlu 2. İcra Dairesi, Tekirdağ Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 2 fabrikayı satışa çıkardı. 15 Kasım'da ihale edilecek fabrikaların toplam satış bedeli 11 milyon 151 bin 971 TL olarak belirlendi.

RKC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RKC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Yılmaz, Celal Öztürk, Kubat Öztürk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Tuzla, Deri OSB Mahallesi, Tuşe Sokak'ta kuruldu.

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Birol, Kenan Eren, Erkan Günay ortaklığıyla 75 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Deri OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Bor Karma OSB, altyapısını güçlendiriyor!

Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas Sanayi Bölgesi'nde bulunan sanayicilerin, ihtiyaçları doğrultusunda OSB'ye basınç düşürücü istasyonlar ve OSB içi dağıtım şebekesinden oluşan yaklaşık 5 milyon TL maliyetle doğalgaz dağıtım tesisi kurulacak.

Uşak Deri OSB revizyon imar planının onayı için işbirliği!

Düzenli şehirleşme ve sanayileşme amacıyla Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesinin imar planlarının en kısa sürede onaylanması için; Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Uşak Deri (Karma) OSB Yönetimi işbirliği yapıyor.

Çorlu Deri OSB'de icradan 3 milyon 202 bin TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi'nde 1.649,00 m2'lik deri fabrikası Çorlu 3. İcra Dairesi tarafından 4 Haziran günü 11:00 ile 11:05 arasında ihaleye çıkıyor.

Gönen'de Deri ve Karma OSB açılacak!

BALIKESİR Uzun dönemdir atıl durumda olan Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi artık yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor.

İnterfiks Yapı Kimyasalları, 2015 yılında yeni tesisine taşınacak!

İnşaat sektörüne yapı kimyasalları üreten İnterfiks, 2015'in ikinci yarısında yeni tesisini faaliyete geçirecek. Tuzla Deri OSB'de kurulacak yeni tesiste farklı ürünlerin imalatına yoğunlaşacakları bilgisini verildi..

Isparta Deri OSB karma oluyor!

Isparta Deri Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Tezcan Aydemir, Deri OSB'nin Karma OSB'ye dönüşmesi ile ilgili açıklama yaptı. Aydemir, şu anda deri esnafı dışında sanayiden 143 bin metrekarelik yer talebi olduğunu açıkladı...

Denizli Deri İhtisas OSB, 25 milyon TL yatırımla faaliyete geçti!

Denizli'de 21 yıl önce kurulması için dilekçe verilen Denizli Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, 25 milyon lira yatırımla faaliyetine başladı ve ilk ihracatını Çin'e yaptı

Plaspak Kimya Sanayi, Tuzla Deri OSB'de fabrika kiraladı!

Plaspak Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş, Compound Hammadde üretimine yönelik olarak Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nd aylığı 7 bin 500 TL'ye fabrika binası kiraladı...

denzili deri osb fabrika kiraları Haberi

denzili deri osb fabrika kiraları


Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık beldesinde, fabrika binalarının yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemelerinde son aşamaya gelinen Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) üretime geçmeye hazırlanıyor. Denizli içindeki tabakhanede bulunan işletmelerden yüzde 30’unun yeni üretim yerlerine geçmeye başladığı Denizli Deri İhtisas OSB, tamamlanan arıtma tesisi, üretim merkezleri ve makine ekipmanlarıyla Türkiye’nin en modern deri ihtisas OSB’si olacak. Yapımı tamamlanan bölgede Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran birlikte incelemelerde bulundu.


Deri İhtisas OSB Başkanı Güran, şu an itibariyle inşaatı tamamlanan fabrikalara makine montajlarının yapıldığını, bu ay içinde bir kısmının üretime geçeceğini, gelecek ayın ilk haftalarında ise diğer firmaların bölgeye gelerek üretime başlayacağını söyledi. Bölgede çevre birimiyle birlikte...