05 / 05 / 2024

Depo ve raf sistemleri projeleri

Depo ve raf sistemleri projeleri

Depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, projesini bir tık daha ileri götürerek tamamen insansız çalışacak akıllı depoları üretmek için geri sayıma başladı.

KVKK duyurdu! Kripto hesaplarına ilişkin kimlik ve fotoğraf kararı...

KVKK, kripto hizmet sağlayıcılarının kimlik ve fotoğraf bilgileri almasının kanunlara aykırı olmadığına karar verdiği kaydedildi. 

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Konya'da depo ve iş yerleri satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Konya ili, Akşehir ilçesi, Meydan Mahallesi'nde yer alan 14 adet iş yeri ve 10 adet depo 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

Amazon, ABD'de gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor!

Koronavirüsün kazananlarından Amazon, ABD’nin pandemiyle kötüleşen gayrimenkul sektörüne yabancı yatırım getiriyor. Önceden ofis alan yabancı gayrimenkul yatırımcıları, şimdi depo ve lojistik tesis satın alıyor. 

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bican Onay, Nihat Yenice, Sezgin Gül ve Ümit Çomaklı ortaklığında  kuruldu.

Maltepe Büyükbakkalköy'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Büyükbakkalköy mahallesi, 342 parselde yer alan bahçeli kargir depo ve idare binasını 6 milyon 304 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

Depo ve raf sistemleri projeleri Haberi

Depo ve raf sistemleri projeleri

Depo ve raf sistemleri sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Temesist, projesini bir tık daha ileri götürerek tamamen insansız çalışacak akıllı depoları üretmek için geri sayıma başladı. Bu kapsamda akıllı depo sistemlerinin patentini alan şirket 2016 yılında Almanya’da Cemat Fuarı’nda ürünü sergilemeye hazırlanıyor.


Temesist Raf Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül,“Yıllarca Avrupa’dan ithal ettiğimiz mekik robotu 2014 yılında kendi bünyemizde çalışan Türk Mühendislerle ürettik. Aynı yıl robotu daha da geliştirip tamamen insansız çalışan akıllı depolarda kullanılmasını sağlayacak bir projeye başladık. Üniversiteler ve TÜBİTAK’tan destek aldığımız Ar-Ge çalışmalarımız da sona gelindi. Ürünün patentlerini ve CE sertifikaları aldık.Akıllı depo sistemimizi 2016 yılında Almanya’da Cemat Fuarı’nda sergilemeyi hedefliyoruz” dedi. 

137 PROJE İNŞA ETTİ DÜNYA REKORU KIRDI

İngiltere, Hırvatistan, Bulgaristan olmak üzere 42 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten...