01 / 08 / 2024

Depom ikitelli güvenle eşya saklıyor

Depom ikitelli güvenle eşya saklıyor

2009 yılında hayata geçirilen, depolama sektörünün ilklerinden Depom , artan oda kapasitesiyle İkitelli’ de hizmet vermeye devam ediyor.

Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı! 

Türk mekanik tesisat sektörüne sunduğu yenilikçi yapısal çözümlerle dikkat çeken Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı. Büyük ölçekli konut projelerinin, tesislerin anahtar teslimi işleri başarıyla üstlenen Sentez Mekanik, on yıldır yüksek kalite ve güvenle hizmet veriyor. 

Bankaların 1 milyon TL'ye uyguladığı 32 günlük mevduat rakamları arttı! En yüksek getiriyi hangi banka veriyor?

Bankalar, mevduat hesapları, birikimlerini güvenle değerlendirip, kazanç sağlamak isteyen vatandaşlara imkanlar sağlamaya devam ediyor. Bankaların sunduğu faiz oranları değişkenlik gösterebildiği için, en yüksek getiriyi sunan bankayı bulmakta önemli.

Zenginler kıyametten kaçabilmek için arazi topluyor! Dünyanın sonu geldiğinde o ülkeye sığınacaklar!

Bilim insanları dünyanın sonu geldiğinde insanların güvenle sığınabilecekleri açıklarken, zenginler kıyametten kaçabilmek için arazi toplamaya başladı bile. İşte o yerler...

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Lagarde: Yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşmakta kararlıyız!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşacaklarına güvendiğini belirtti. Enerji tedariki konusunda da “Avrupa’nın gaz rezervleri yüzde 90 oranında doldu, kışı çok daha güvenle karşılayacağız" dedi.

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

Trendyol, Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıkardı!

Trendyol çamaşırlarınızı güvenle kurutmanızı sağlayacak Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni büyük indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine, kurutma makinesi almak isteyenler Hoover kurutma makinesinin fiyatını ve özeliklerini araştırmaya başladı.

Profilo CMU12T91TR Çamaşır Makinesi Teknosa’da 3 ve 6 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo, çamaşırlarını güvenle yıkamak isteyen tüketiciler için son teknolojiyle donattığı CMU12T91TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Teknosa ise bu çamaşır makinesini3 ve 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı.

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

Riskli binalar deprem gerçeğine karşı en büyük tehdit!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir yaptığı açıklamada deprem gerçeğine karşı güvenle yaşamanın tek yolunun binaların güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! 48 aya varan vade seçenekleri!

Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. Vakıfbank, ikinci el araç alım satımınızı güvenle yapabileceğinizi duyurdu. Üstelik 48 aya varan vade seçenekleriyle...

Vatandaş kaybetmeye mahkum mu? Kar ettirecek yatırım aracı kalmadı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın ilk 6 ayında tüm yatırım araçları yatırımcıya kaybettirdi. Yani vatandaşların paralarını yıllık yüzde 79.6 enflasyona karşı güvenle koruyabilmeleri için ellerinde hiçbir enstrüman kalmadı.

Depom ikitelli güvenle eşya saklıyor Haberi

Depom ikitelli güvenle eşya saklıyor

2009 yılında hayata  geçirilen, depolama sektörünün ilklerinden  Depom , artan oda  kapasitesiyle İkitelli’ de hizmet vermeye devam ediyor. Ev eşyalarından, ofis eşyalarına, spor eşyalarından hobi araç gereçlerine, arşiv ve koleksiyonlara kadar akla gelen tüm eşyaları  7/24 ulaşılabilir, güvenlikli ve sigortalı şekilde muhafaza ediyor. 21 m3, 16m3, 14 m3 ve 8 m3 gibi 4 farklı  oda seçenekleriyle klasik saklama ve depolama koşullarından fazlasını sunan odalarıyla hizmet veren Depom ,  eşya saklamak için çözümler sunuyor.


Depom güvenle  saklıyor


Depom  odalarına  yerleştirdiğiniz eşyalarınız için gözünüz arkada kalmıyor. Boş bulduğunuz her hangi bir yerde saklanmaya çalışan eşyalar  Depom’ da  güvenle saklanıyor.  24 saat özel güvenlik hizmetinin yanın da iç ve dış mekanlar sürekli kamera kaydı ile  gözetim altında tutuluyor.  Güvenliği üst seviyede tutan Depom, odanızın...