15 / 05 / 2024

deprem bütçesi azaltıdı mı

deprem bütçesi azaltıdı mı

İBB'nin deprem bütçesini 2019'a oranla yüzde 65 oranında azalttığı iddiaları gündeme geldi. Vatan Partisi heyeti, İBB binası önünde bir açıklama yaptı. Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen, "Parklardaki çiçeğe değil insan yaşamına bütçe ayırın" dedi...

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Bu sene toplamda 350 bin konutun dönüştürüleceği Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL oldu. İşte dev dönüşümle ilgili detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Deprem bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm için 2 günde 36 bin 825 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru geldiğini belirtti.

Son dakika! 2023 yılı ek bütçesi kabul oldu!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından onaylanan bir kararla, 2023 yılı ek bütçesi kabul edildi.

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Bakan Pakdemirli açıkladı: Tarımsal destekleme bütçesi 29 milyar lira oldu!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2022 yılında 25,8 milyar lira olarak planlanan tarımsal destekleme bütçesinin 3,2 milyar lira ek bütçe sağlanarak 29 milyar liraya çıkarıdığını açıkladı.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

İBB'nin 2022 bütçesi 43.6 milyar TL!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), 43 milyar 650 milyon liralık 2022 yılı bütçesi, oy çokluğu ile kabul edildi.

TBMM 2022 yılı bütçesi belli oldu!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'nın 2022 bütçesini sundu. 2022 bütçesi 2 milyar 198 milyon TL olarak Komisyona sunuldu

Bütçe Haziran ayında 25 milyar lira açık verdi!

Merkezi yönetim bütçesi Haziran ayında 25.03 milyar lira açık verdi. Faiz dışı açık ise 15.62 milyar lira olarak kaydedildi.

İstanbul'un deprem bütçesi düşürüldü mü?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul deprem bütçesinin yüzde 65 oranında düşürüldüğü iddia edildi. Bu rakam 671 milyon 298 bin TL'ye karşılık geliyor. 

deprem bütçesi azaltıdı mı Haberi

deprem bütçesi azaltıdı mı

Elazığ’da yaşanan ve 41 vatandaşın yaşamını kaybettiği deprem sonrası dikkatler tekrar beklenen İstanbul depreminde yoğunlaştı. Uzmanlar peş peşe depremin büyük kayıplara yol açacağı uyarısını yaparken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) deprem bütçesini 2019'a oranla yüzde 65 oranında azalttığı iddia edildi.

Aydınlık gazetesinden Ercan Küçük'ün haberine göre, milli güvenliğimizi tehlikeye sokacak kadar büyük olması beklenen depreme karşı hazırlıklar yapılması gerekirken İBB’nin deprem hazırlık bütçesini yüzde 65 oranında azalttığı öğrenildi. İBB önünde düzenlenen açıklamada konuşma yapan Vatan Partisi MYK Üyesi ve İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen, “Bu karar İstanbullulara enkazın altında kalın demektir” dedi.

Elazığ’da yaşanan deprem sonrası bölgeye giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daha sonra Erzurum Palandöken’e geçip, ailesiyle birlikte tatil yaptığı medyaya yansımıştı. Buna tepkiler devam ederken İBB’nin deprem bütçesini geçen yıla...