03 / 05 / 2024

deprem evler

deprem evler

Vefa Group, 6 marka ile üretim yaparak Vekon markası ile hızlı barınma ihtiyacına dönük 6 ayrı ürün geliştirdi. Üniteler depremde helikopterden atılabiliyor ve 10 dakikada kuruluyor

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'in 1. etabı bugün teslim ediliyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin 1. etabı bugün sahiplerine teslim edilecek. Beylikdüzü Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşmuş olacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

Prefabrik evlerde devlet desteği! Nisan ayı kampanyası ile deprem riskini ortadan kaldırın! Kaçıran çok üzülür!

Prefabrik evler 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi ile gündemde yer almaya başladı. İşte prefabrik evlerdeki nisan ayı kampanyası!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Deprem korkusu vatandaşların ev anlayışını değiştirdi!  Depremi yüzde 85 daha az hissettiren bu evlere talep arttı!

Dünya genelinde yaşanan felaketler insanların yaşam alanlarına büyük zarara veriyor. Felaketlerde hasar alma olasılığının daha yüksek olduğu klasik evler yavaş yavaş boşaltılmaya başlandı. Deprem korkusu insanların ev anlayışını değiştirdi.

Elazığ'da 526 deprem konutu için kura çekildi!

Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan evler yerine inşa edilen 526 konut için kura çekilişi yapıldı. 

İzmir deprem konutları 30 Ekim'de teslim edilecek!

İzmir'de geçen sene meydana gelen deprem sonucunda yıkılan evler yerine inşa edilen deprem konutları 30 Ekim'de hak sahiplerine teslim edilecek. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

deprem evler Haberi

deprem evler

Türkiye hafta içinde yaşadığı sarsıntılarla deprem gerçeğini yeniden hatırlarken, girişimciler de boş durmuyor. Son olarak Vefa Group bünyesinde yer alan Vekon, katlanarak taşman ve 10 dakikada kurulabilen yaşam alan ünitelerini piyasaya sürdü.


özellikle afet sonrası barınma başta olmak üzere kamp, şantiye ve benzeri durumlardaki konaklama ihtiyacının kolay ve hızlı bir şekilde giderilmesi amacıyla geliştirilen yaşam üniteleri katlanabilir olma özelliği ile de kullanıcılarımı büyük kolaylık sağlıyor. Fiyatı 3-20 bin lira arasında değişen evlerin bir diğer özelliği ise bir afet anında helikopter ile o bölgeye atılabilir olması.


Katlanabiliyor, kurulumu kolay


Vefa Croup İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, 1990 yılında kurulan Vefa Group’un Vekon, Steelife, Nestavilla, Prenta, Profacto ve Neopan olmak üzere altı farklı marka ile üretim yaptığını söyledi. Koçyiğit açıklamalarına şöyle devam etti:


2011 yılında...