18 / 05 / 2024

Derin Deniz Otel adana

Derin Deniz Otel adana

Adanalı eski milli futbolcu Hasan Şaş'ın, doğduğu Karataş İlçesi'ne yaptırdığı otel, hizmete açıldı. Şaş, çocukları Yusuf Deniz ile Derin'in adını verdiği Derin Deniz Otel'in 5 yıldız konforunda olduğunu söyledi.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Deniz Bozkurt ve Kemal Daş ortaklığında kuruldu.

Derin Bina Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Derin Bina Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Pendik'te Şahin Doğan, Ege Selçuk ve Deniz Sakar ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

İnşaatlarda 'deniz kumu' tehlikesi!

Edirne'nin Keşan ilçesi İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olarak alıp, muhtarlık ve tüzel kişiliğe ait otel inşaatında kullandığının belirlenmesinin ardından, uzmanlar deniz kumunun inşaatlarda kullanılması durumda yaşanacak olumsuzlukları anlattı.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Gürcistan'daki dev liman projesine Türk tecrübesi!

Gürcistan'da inşaatı devam eden ve toplam maliyeti 2,5 milyar doları olan Anaklia Derin Deniz Limanı'nın inşaatı ve işletmesinde Türkiye'nin tecrübesinden yararlanılacak.

Marmaris’te 30 yıllık otel inşaatının bitirilmesi bekleniyor!

Marmaris’in tek deniz yolu girişi üzerinde bulunan Kızılkum Koyu'ndaki 30 yıllık otel inşaatının bir an önce tamamlanması isteniyor.

Meksika'daki otel projesine deniz kaplumbağaları için onay verilmedi!

Meksika'da 23 bina ve yapay bir göl ile 520 odalı otel inşa edilmesine deniz kaplumbağaları sebebiyle onay verilmedi.

Derin Mermerci, Muğla'da organik otel açacak!

Doğa tutkunu olarak bilinen Derin Mermerci, modadan sonra turizm işine de giriş yapıyor. Sosyetik güzel, Muğla’nın Akyaka bölgesinde organik bir otel açmaya karar verdi. 

Deniz GYO, Gündem Otel Turizm'i devraldı!

Deniz GYO sermayesinin ve oy haklarının yüzde 100'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı Gündem Otel Turizm A.Ş.'yi devraldı...

TürkAkım'da derin deniz boru inşaatı başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom, TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin derin deniz kısmındaki boru hattının inşasına başlandığını açıkladı.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Derin Deniz Otel adana Haberi

Derin Deniz Otel adana

Adanalı eski milli futbolcu Hasan Şaş'ın, doğduğu Karataş İlçesi'ne yaptırdığı otel, hizmete açıldı. Şaş, çocukları Yusuf Deniz ile Derin'in adını verdiği Derin Deniz Otel'in 5 yıldız konforunda olduğunu söyledi. Hasan Şaş, memleketine otel yapma hayalini ilçenin Serintepe mevkiine yaptırdığı 42 yataklı tesisle gerçekleştirdi. Denize sıfır 42 yataklı ve havuzlu otel, bu sezon müşteri kabul etmeye başladı. 


 


Lobisinde Hasan Şaş'ın Galatasaray formasıyla bir maçta koştuğu anın fotoğrafı bulunan otelin logosu da dikkat çekici. Daire şeklindeki logo, denizin üzerinde batan güneşe bir futbolcunun futbol topuna vurur gibi resmedilmiş. Hasan Şaş, "Her zaman aklımızdaki projeydi. Geç oldu ama yaptık. Adana'ya, Karataş'a, Çukurova'ya...