10 / 05 / 2024

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt iletişim

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt iletişim

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Taşyaran ve Bişra Merduvan ortaklığında kuruldu.

Merta Global Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu! 

Merta Global Teknik Yapı Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucuda indirim fırsatı! İşte 25 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucu, üstün teknolojiye sahip teknik donanımı sayesinde et, sebze ve meyveleri en sağlıklı şartlarda besin değerlerini koruyarak muhafaza eder. Peki, UED 5175 DTK derin dondurucu kaç litre? İşte detaylar...

Beko 7071 MB 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Beko derin dondurucu, 7 çekmecesi, statik soğutma sistemi ve hızlı dondurma özelliği ile yiyecekleri uzun süre muhafaza eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Vestel 7 çekmeceli dikey derin dondurucu, sessiz çalışan güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle birlikte gıdaları yaz- kış muhafaza ederek soğutma ve dondurma ihtiyacınızı karşılar. 

Bosch GSV33VWE0N E Sınıfı 220 Litre 7 Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle birlikte sessiz çalışma performansı sergileyerek dört mevsim soğutma ve gıda saklama işlemini gerçekleştirir. 

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Taşyaran ve Bişra Merduvan ortaklığında kuruldu.

İş Global Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İş Global Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün  Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile İlkem Şahin tarafından kuruldu.

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İlker Sınar, Alaettin Levent Danışman ve Ali Rıza Bekem ortaklığında kuruldu.

Derin Teknik Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Derin Teknik Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Samet Yıldız tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Teknik Yapı projesi Uprise Elite nerede

Teknik Yapı ise Kartal'ın en gözde yerlerinden biri Cevizli'de tamamladığı Uprise Elite projesindeki Teras Evler'i, değeri ölçülemeyecek bir yeşil alan imkanı ile sabit fiyat garantisi ise satışa sunuyor...

Okan Üniversitesi, Marmarayı gezdi!

Okan Üniversitesi akademisyenleri ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri Asya- Avrupa kıtalarını deniz altından, dünyanın en derin batırma tüp tüneli ile birbirine bağlayacak demiryolu ulaşım projesi Marmaraya teknik gezi düzenledi.

Astaş'tan Teknik Yapı'ya cevap: Teklifimiz ciddi!

Astaş'ın Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolarlık teklifle talip olduklarını açıklamasının ardından başlayan karşılıklı açıklamalar sürüyor... Teknik Yapı'nın Astaş'ın teklif açıklamasını 'spekülatif' olarak nitelemesine Astaş'tan cevap geldi: "Teklifimiz

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt iletişim Haberi

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt iletişim

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Taşyaran ve Bişra Merduvan ortaklığında kuruldu.

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK MALZEMELERİ a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon...