02 / 05 / 2024

derya yanık sosyal yardım açıklaması

derya yanık sosyal yardım açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, düzenli nakdi yardım yaptıklarını belirterek, ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon lira ödeme yapılacağını dile getirdi.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı! Adaylar bu gece öğrenecek!

Aile Bakanlığı personel alımı sonuçları resmen belli oldu. Bakan Derya Yanık, konuya ilişkin açıklamasını Twitter hesabından yaptı. İşte ayrıntılar...

İhtiyaç sahibi olanlar hemen bu habere baksın! Bakanlıktan 3.708 TL nakit desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yapılan, SED yardımı, alım gücü düşük vatandaşların çocukları için her ay muntazam bir şekilde hesaplara iletiliyor.  Her bir başvuru yapanın mevcut hesabına 3 BİN 708 TL transfer edildiğini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kamuoyuna ilan

Bakan Yanık’tan müjde! Yüzde 50 zamlı verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, o ödemelerin yüzde 50 zamlı olarak verileceğini açıkladı. İşte detaylar!

Hükümetten tüm herkese müjde! Şartları sağlayanlara 10 bin TL verilecek

28 Mayıs seçimleri sonrası hükümet destek ödemelerine hız kesmeden devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Temmuz ayında Aile katkı ödemelerinin sonlanması ile beraber, düşük bütçeli ailelere vatandaşlık aylığı verileceğini duyurdu.

Bakan Yanık: Depremzede vatandaşlar için 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların kullanımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 1 milyar 851 milyon gönderdiklerini açıkladı.

Bakan Derya Yanık: Depremzedelere 1 milyar 851 milyon lira  kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş'te meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için toplam 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

Müjdeyi Bakan Derya Yanık verdi! O Ödemelere yüzde 70 zam geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yaptığı açıklamada, gelir desteği ödemelerinde yüzde 70'lik bir yükselişe gideceklerini ve yaşlılar için ücretsiz gezi olanağının devlet aracılığı ile karşılandığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Aile Bakanlığı'ndan müjdelerin müjdesi geldi. Süre uzatıldı. 1 yıl bu kadar para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın aile destek ödemelerinin süresini uzatıp uzatmayacağı merak ediliyordu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, müjdeyi verdi. Bakan Yanık, destek programının süresinin uzatıldığını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha ödemeler yapılmaya devam edilecek.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Son dakika! Bakan Yanık duyurdu! O ödemelere yüzde 50 zam geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehir içi toplu taşıma yapan esnafa sevindirici haberi duyurdu. Ödemelere yüzde 50 zam yaptıklarını ilan ederek yönetmelik ile alakalı bilgiler verdi. 

derya yanık sosyal yardım açıklaması Haberi

derya yanık sosyal yardım açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Şartlı Eğitim ve Şartlı Sağlık Yardımları ile Çoklu Doğum Yardımı dahilinde bu ayki hak sahiplerinin hesaplarına yatırılan sosyal yardım ödemeleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada şartlı Eğitim Yardımı dahilinde çocukların okullarına devam etmesi kaydıyla, ilk ve orta öğrenim çağında çocuğu olan ve sosyal güvencesi olmayan ailelere destek verdiklerini dile getiren Bakan Derya Yanık, "Buna ek olarak Şartlı Sağlık Yardımı ile de 0-6 yaş arasında çocuğu olan ihtiyaç sahibi ailelere, Sağlık Bakanlığının belirlediği zamanlarda sağlık kontrollerini yaptırmaları kaydıyla düzenli nakdi yardımda bulunuyoruz." dedi.

Yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelere de nakdi destek verildiğini dile getiren Bakan Derya Yanık, "Bu kapsamda, mayıs ayına ilişkin diğer sosyal yardımlarımızın yanı sıra bu üç sosyal yardım programımız ile 295...