29 / 04 / 2024

destekleme

destekleme

Artan et ve süt fiyatları hükümeti yeni önlemler almaya itti. Sözleşmeli Besiciliğin Desteklenmesine İlişkin Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte destekleme tutarları ve yararlanma şartları.

Çiftçiler dikkat! 406 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 406 milyon 132 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını belirtti.

Çiftçiler dikkat! 1 milyar 81 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 1 milyar 81 milyon 396 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını dile getirdi.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemesi bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafınna yapılan son dakika açıklamasına göre, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Çaykur çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Çay üreticileri merakla ÇAYKUR yaş çay paralarının hesaplara yatırılacağı tarihi sorguluyor. Peki, ÇAYKUR çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Çiftçileri sevindirecek haber! 29 milyon 85 bin TL'lik Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 29 milyon 85 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Çiftçilere son dakika müjdesi: 19.9 milyon TL hesaplara peş peşe yatıyor! İşte tarımsal destekleme ödeme takvimi...

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığınca 19 milyon 941 bin 875 lira Tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak. İşte detaylar...

Çiftçilerin hesaplarına bugün tam 237,8 milyon TL yatıyor! Tarımsal destekleme ödemelerinde son dakika! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesaplarına bugün tam 237,8 milyon TL tarımsal destekleme ödemesinin yatacağını duyurdu. İşte Bakan Yumaklı'nın o açıklaması...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Bugün hesaplara tam 75,8 milyon TL yatıyor! Kalem kalem belli oldu! 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan, tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Çiftçilerin merakla beklediği o ödemeler resmen yatıyor. İşte ayrıntılar...

Çiftçilere son dakika haberi! Mazot ve gübre destekleri hesaplara yattı mı? Hesaplarınızı kontrol edin! 

Çiftçiler sıklıkla mazot ve gübre desteklerinin hesaplara yatıp yatmadığını araştırıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan geçtiğimiz hafta tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. 

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yattı!

Çiftçilerin merakla takip ettiği tarımsal destek ödemeleri bugün itibariyle hesaplara yatırtılmaya başlandı. İşte ödemeye ilişkin detaylar...

Mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? Ziraat Bankası mazot gübre destek ödemesi nasıl sorgulanır? 

Çiftçiler, mazot gübre desteği başta olacak şekilde tarımsal destekleme ödemelerinin tarihlerini merakla araştırıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Çin verileri, ekonomik toparlanmanın hızının tükendiğini gösteriyor

Çin'in Nisan sanayi üretimi ve perakende satış büyümesi tahminlerin altında kaldı, bu da ekonominin ikinci çeyreğin başında ivme kaybettiğini ve politika yapıcılar üzerindeki Covid-19 sonrası sallantılı bir toparlanmayı destekleme baskısını yoğunlaştırdığını gösteriyor.

destekleme Haberi

destekleme

Artan et ve süt fiyatları hükümeti yeni önlemler almaya itti. Sözleşmeli Besiciliğin Desteklenmesine İlişkin Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gezete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Et ve Süt Kurumu ile 5 yıl süreyle besicilik sözleşmesi yapan yetiştiricilere 2.5 ile 5 tl arasında destekleme ödemesi yapılacak.

Resmi Gezete’de yayımlanan kararda özedle  şunlar kaydedildi:

Madde 1- Bu Karar mevcut besi işletmelerinin atıl kapasitelerinin üretime kazandırılması, kırmızı et üretiminin sürdürülebilirliğiniin sağlanması, üreticinin girdi tedarikinin önceden planlanması ve sektöre model teşkil etmesi amacıyla yayımı darihinden itibaren 5 yıl süreyle uygulanmak üzere hazırlanmıştır.

Sözleşmeli besicilik

Madde 2-  (1) 25/9/2014 tarihli ve 29130 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Et ve Süt Genel Müdürlüğü Ana Statüsünün 5’inci maddesinin ikinci fıkrası kapsamında bu kararın yayımı tarihinden itibaren 5...