07 / 05 / 2024

Deutsche Wohnena kesilen ceza

Deutsche Wohnena kesilen ceza

Ekonomi Mühendisi Mehmet Y., konut devi Deutsche Wohnen’a ev kiralamak için başvurdu, reddedildi. Başvuruyu Alman bir isimle yeniden yaptı ve başvurusuna olumlu yanıt aldı. Irkçı şirkete ise ceza kesildi.

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Deutsche Bank, faiz kararı sonrası enflasyon tahminini açıkladı

Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) beklentilerin altında kalan faiz artışı sonrasında yayımladığı analizinde TÜFE'yi yıl sonu yüzde 50'ye yakın seviyede öngördü.

Deutsche Bank: ‘Merkez Bankası faizi yüzde 25’e yükseltebilir!’

Dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank, üç faiz senaryosu paylaştı. Birinci senaryoya göre, faiz ilk seferde yüzde 25’e çıkabilir. İkinci senaryodaysa faiz, haziranda yüzde 18-20 bandına ve temmuzda yüzde 25 bandına çıkabilir. Üçüncü senaryodaysa faiz yüzde 30’un üzerine çıkabilir.

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

TikTok neye uğradığını şaşırdı! İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni!

60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok zor günler geçiriyor. Fransa’nın ceza kestiği TikTok neye uğradığını şaşırdı. İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni…

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank altın fiyatları için net rakam ve tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank bünyesinde çalışan ekonomistler altın fiyatları için yeni tahminlerini açıkladı.

Altın fiyatları krizle artacak! Alman Deutsche Bank fiyat beklentisini açıkladı

Altın fiyatları FED'in faiz artırım kararlarının gölgesinde artmaya devam ediyor. Bankadan gelen açıklamalar faiz artırımına devam edileceğini gösterse de altının küresel krizin etkisiyle fiyatının artmasına kesin gözüyle bakılıyor. Alman Deutsche Bank altında son fiyat beklentisini açıkladı

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) altın ve dolar üzerinde  etkileri devam ediyor. Altın fiyatları için Almanya'nın en büyüklerinden biri olan Deutsche Bank’taki ekonomistlerden uykuları kaçıracak yeni tahmin geldi. 

Kredi kartı olanlar dikkat! Flaş karar çıktı

Kredi kartı olanları yakından ilgilendiriyor. Mahkemeden flaş karar çıktı. Faiziyle geri Ödenecek. Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, bin liralık kartı aidat ücreti kesildiği için mahkemeye başvurdu. Tüketiciyi haklı bulan mahkeme, bankanın kesilen ücreti faiziyle ödemesine hükmetti.

Elektriği kesilen abonelere büyük müjde! Hemen 109 liradan 1.307 liraya kadar para ödenecek!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Enerji Piyasası düzenleme Kurumu yaptığı açıklamada elektriği kesilen vatandaşlara ödeme yapılacağını bildirdi...

Devlet vergide indirim yapma kararı aldı! Vergi indiriminden kimler yararlanacak hangi gelirler vergiden muaf olacak?

Devlet Türkiye'nin sıcak para ihtiyacını karşılamak ve döviz girdilerini artırmak amacıyla yurt dışına ihracat yapan firmalardan kesilen Kurumlar Vergisi'nde indirim yapma kararı aldı. Ayrıca kur farkı faiz ve benzeri gelirler kurum kazancı kapsamına alındı.

Deutsche Wohnena kesilen ceza Haberi

Deutsche Wohnena kesilen ceza

Almanya Berlin'de yaşayan Ekonomi Mühendisi Mehmet Y. (35), Türk olduğu için kendisine konut kiralamayan konut devi Deutsche Wohnen'i 3 bin Euro para cezasına mahkum ettirdi. Sabah'tan Murat Tosun'un haberine göre, 9 Ekim 2018'de gerçek adıyla ev için müracaat eden Mehmet Y.'ye bir gün sonra ret cevabı geldi. Türk mühendis ret cevabından hemen sonra uydurma bir Alman adıyla müracaat etti ve bir gün sonra bu defa olumlu yanıt aldı.

İKİNCİDE DE VERMEDİLER

Mühendis MEHMET Y., şirketin bu yanıtı üzerine başvurduğu ayrımcılıkla mücadele dairesi tarafından Berlin Brandenburg Türkiye Toplumu'na (TBB) yönlendirildi. TBB ise durumu avukat üzerinden takibe aldı. Mehmet Y., şirkete başka bir konut için başvurdu ve yine ret cevabı aldı. Kendisinden sonra başvuran Alman arkadaşına konut verilince davacı olan Mehmet Y., "Böyle...