17 / 05 / 2024

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri iletişim

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri iletişim

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadi Evransel tarafından kuruldu. 

Borç krizindeki Çinli emlak devi Evergrande Group'a 'cansuyu'!

China Evergrande Group'un, tasfiye davasında bir kez daha erteleme kararı alındı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre yatırımcılar tarafından sürpriz şekilde algılanan karar Çinli dev gayrimenkul şirketi Evergrande için son bir şans şeklinde de yorumlandı

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

Garanti BBWA, ağustos ayına özel dev gibi bir kampanyayla geri döndü. Kampanyaya katılım sağlayan ve gereken şartları yerine getiren müşterilere tamı tamına 900 TL hediye edeceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı.

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Elektrikli ev aletleri denilince akla ilk gelen üretici firmalardan Bosch, toz torbasız süpürgede dev fiyatla geri döndü. Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi uygun fiyatla satışa çıkarırken, bakım ve ek garanti fırsatlarının da bulunduğunu duyurdu.

Dev otomotiv markası on binlerce aracı geri çağırdı

Tesla, ABD'de Tam Otonom Sürüş (FSD) Beta yazılımına sahip 362 bin otomobilini, yazılım güncellemek için geri çağırma kararı aldı. İşte tüm detaylar...

Kredi çekenlere bayramı yaşatacak haber! Bu parayı geri almayın sakın unutmayın!

Paraya sıkışanların ilk tercihi kredi çekmek olurken, imzalanan bir sürü evrak arasında neyi niye imzaladığınızın farkına varmadığınız oluyor.  Kredi çekerken bazı bankaların  zorunlu tuttuğu o işlem nedeniyle hesabınızdan kesilen o parayı geri alabilirsiniz.  Peki nasıl başvuru yapılacak? E- Dev

Art Eastmetals Group Geri Kazanım Limited Şirketi kuruldu!

Art Eastmetals Group Geri Kazanım Limited Şirketi Şişli'de Pıotr Tadeusz tarafıdan kuruldu.

AKM Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Dev proje 28 Ekim'de hizmete açılacak. 

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group yatırımlarına kiracı ve geri alım garantili konutlar satıyor...

Ma Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Group Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Ali H.N. Al Sharıfı tarafından kuruldu.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri iletişim Haberi

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri iletişim

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadi Evransel tarafından kuruldu. 

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü metal,plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini,ihraç ve ithalini yapmak. 2- Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek,madde haneler kurmak. geri dönüşümlerini sağlamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Feneryolu Mh.Mustafa Mazharbey Sk.Kural Ap.No.89/3...