29 / 04 / 2024

Dicle Elektrik hizmet binası

Dicle Elektrik hizmet binası

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

En çok ihtiyaç duyulduğu anda mağduriyet yaşandı! Elektrik şirketleri sınıfta kaldı

Depremin olduğu yerlerde can güvenliği açısından elektrik olmaması ve iletişim kesikliği olması gayet normal ama depremin ardından enerji ve  iletişimde hizmet kıtlığı normalin dışında değerlendirildi. şirketler yapılan değerlendirme sonrası verdikleri hizmette sınıfta kaldı yorumu yapıldı.

EPDK 2023 yılı elektrik hizmet fiyatlarını belirledi!

Elektrik sektöründe 1 Ocak'tan itibaren uygulanacak çeşitli hizmetler için tarifeler belirlendi.

Dar gelirlilere elektrik, doğal gaz ve eğitim desteği yolda! İşte ayrıntılar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hükümet tarafından dar gelirli vatandaşlara elektrik, doğal gaz ve kırtasiye gibi temel ihtiyaçlar için 25 milyar TL'yi bulan destek sağlanacağı ifade edildi.

Şanlıurfa'daki inşaatlara mesafe uyarısı!

Dicle Elektrik,Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerindeki inşaatlardaki yanlış uygulamalara dikkat çekti...

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Bayraklı Hizmet Binası'nda sona yaklaşıldı!

Hizmet binasının dış cephe kompozit ve cam giydirme çalışmaları yüzde 75'i geçerken içeride de granit, fayans ve seramik çalışmaları ile altyapı, elektrik ve mekanik çalışmaları tamamen bitti

Trabzon Elektrik Mühendisleri Odası'nda başkanlık seçimi yapılacak!

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi hizmet binasında başladı. Kurul, yarın yapılacak oylama ile yeni başkanını belirleyecek.

Batman Gültepe ve Belde mahallelerinde elektrik hatları yer altına alınıyor!

Dicle EDAŞ, kentin hızla gelişen semtleri olan Gültepe ve Belde mahallelerinde toplam 10 kilometreyi bulan elektrik hattını yeraltına çekmek için çalışmalara start verdi.

Dicle Kalkınma Ajansı hizmet binası inşaatında son durum!

Dicle Kalkınma Ajansı Yeni Genel Sekreter’i Yılmaz Altındağ Ajans’ın Ana Hizmet Binasının inşaat çalışmalarını kontrol etti. Altındağ, bölge’ye örnek teşkil edeceğini belirtti.

Batman'da 250 köy aydınlatılıyor!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), il merkezinin yanı sıra Batmana bağlı ilçe, köy ve mezralarda da aydınlatma çalışmasına devam ediyor. Bu çerçevede yılsonuna kadar 250 köy ve mezrada cadde sokakların aydınlatılmasını hedefleniyor.

Şanlıurfa’da altyapı çalışmaları hızlandı!

Yerel paydaşlarının yanı sıra mevcut şebeke ihtiyaçlarını dikkate alan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü, kentteki yatırımlarına hız verdi.

Bayraklı Hizmet Binası'nın inşaat alanı genişledi!

Bayraklı Belediyesi'nin, Altınyol Caddesi üzerinde yükselen hizmet binası inşaatı, planlı alanlar tip imar yönetmeliğindeki değişiklikle birlikte 600 metrekarelik bir alan kazandı. Binanın mekanik ve elektrik çalışmaları da sürüyor.

Dicle Elektrik hizmet binası Haberi

Dicle Elektrik hizmet binası

5 yıldır borçlarını ödemeyen Batman Beşeri Belediyesi'nin elektrikleri kesildi. Elektirkleri kesilen belediye, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dicle Elektrik konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, yıkım ve mühürleme nedeniyle enerji şirketi ekiplerinin "hizmet sunamaz" duruma geldiği için, şirketin ilçedeki faaliyetlerin geçici olarak durduğuna dikkat çekildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Daha önce mülkiyeti Beşiri Belediyesi’ne aitken 1996 yılında TEDAŞ’a devredilen ve halen Dicle Elektrik Dağıtım İlçe Şefliği olarak kullanılan hizmet binamız, herhangi bir tebligat yapılmadan kaçak olduğu gerekçesiyle belediye ekiplerince yıkılmıştır. Yıkıma neden olan su pompa istasyonlarının elektriklerinin borçları sebebiyle kesilmesidir. Pompa istasyonlarının elektrik borcunun ödenmesi için defalarca Belediye Başkanı ve diğer yetkililer ile görüşme yapmamıza rağmen sonuç alınamayınca,...