18 / 05 / 2024

Dicle Üniversitesi öğretim üyeleri

Dicle Üniversitesi öğretim üyeleri

Dicle Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Dicle Üniversitesi Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği bölümüne öğretim üyeleri alınacak...

Binasını güçlendirmek isteyenler dikkat: 'Çelik dikiş' tekniği deprem testlerini geçti! 

Konya Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin geliştirdiği, betonarme kirişlerin kısa sürede ve düşük maliyetle güçlendirilmesine imkan veren "çelik dikiş" tekniğin, deprem testlerini başarıyla geçti. 

Prof. Dr. Bedirhanoğlu'nda yeni konutlar için uyarı! 2023'teyiz ama hala kolon miktarı az!

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde 300’den fazla ağır hasarlı yapıyı inceleyen Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. İdris Bedirhanoğlu, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Naci Görür: Her an her yerde 7 büyüklüğünde deprem olabilir! 

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir çalıştayda önemli açıklamalarda bulundu ve Diyarbakır'ın deprem riski ile ilgili konuştu. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alacak! Hemen tek tek açıklanan başvuru şartlarına göz atın! 

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayımladı. İşte söz konusu ilandaki başvuru şartları...

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Beykent Üniversitesi çok sayıda öğretim üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanını duyurdu. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ne göre alım yapacak üniversite başvuru şartlarını açıkladı.

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği kadro ve bölümler belli oldu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Pamukkale Üniversitesi çok sayıda Öğretim Üyesi alacak! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı yapacak.  Peki hangi bölümlere alım yapılacak? İşte başvuru şartları ve diğer ayrıntılar….

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. Çok sayıda bölümde tam zamanlı öğretim üyesi alınacağı öğrenildi. İşte detaylar…

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Dicle Üniversitesi öğretim üyeleri Haberi

Dicle Üniversitesi öğretim üyeleri

Dicle Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen bölümlerine / Anabilim Dallarına 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca Profesör, Doçent (daimi statüde)  ve Yardımcı Doçent alınacaktır. Başvuru süresi ilanın Gazetede yayım tarihinden itibaren onbeş (15) gündür.

Tüm adaylar başvuruların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaktır. Süresi içinde yapılmayan başvurular, başvuru esnasında eksik belgeli başvurular ile posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlan edilen kadrolara uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvuru koşuları ile ilgili geniş bilgi Üniversitemizin WWW.dicle.edu.tr. Web sayfasında mevcuttur.



FAKÜLTE

BÖLÜM

ABD

KADRO

DERECE

ADET

AÇIKLAMA



Mühendislik Fakültesi

İnşaat Mühendisliği

Hidrolik

Yrd.Doç.

4

1

Mimarlık Fakültesi

Mimarlık

Restorasyon

Yrd.Doç.

1

1

Mimarlık Fakültesi

Mimarlık

Bina...