15 / 05 / 2024

Dijital sıhhi tesisat teknolojisi nedir

Dijital sıhhi tesisat teknolojisi nedir

Son yıllarda, gitgide daha fazla dijital sıhhi tesisat ürününün banyo ve mutfakların tüm alanlarına yenilikçi fonksiyonlar getirdiği görülüyor.

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Vergi dairelerinin yükü azalacak! Dijital vergi dairesi devreye giriyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tüm vergisel işlemlerin elektronik ortamda tek çatı altında birleştirilerek mükelleflere sunulacağı dijital vergi dairesini devreye sokacaklarını söyledi.

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

ŞOK Market çılgın kampanyasını duyurdu: Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında  Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Fed yetkilisinden dijital para mesajı

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Denetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Barr, Fed'in kendi dijital para birimini çıkarılmasıyla ilgili olarak "şu an için oldukça uzak" olduklarını ve bu konuda ABD Kongresi'nin yetkilendirmesine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. İşte detaylar...

Türkiye’de dijital bankacılığa talep patladı!

Dijital bankacılık müşteri sayısı bu yılın ilk 7 ayında geçen yılın aynı dönemine yüzde 60 artışla 104 milyona ulaştı. Her ay ortalama 500 bin kişi dijital kanallardan banka müşterisi olmak için başvuruda bulunuyor.

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

Bitcoin arz payında rekor! Artık dijital altın!

İki yılı aşkın süredir sabit seyreden BTC arz payı için yeni rekor! Bitcoin dijital altın olarak adlandırılabilir mi?

e-Devlet’te yeni dönem! Askerliğim, Dijital kimlik, çevrim dışı giriş...

e-Devlet, yenilenmeye devam ediyor.  Sisteme Dijital Kimlik, DETSİS, Askerliğim ve çevrim dışı giriş gibi onlarca özellik ekleniyor. İşte detaylar...

Fakir Dijital Mutfak Tartısı 3 farklı renk seçeneğiyle satışta! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Fakir Dijital Mutfak Tartısı fiyatları ne kadar oldu? Fakir Dijital Mutfak Tartısı Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

A101'e AirFryer, robot süpürge, elektrikli motosiklet geliyor! A101 kataloğu 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101 15 Aralık aktüel ürünler kataloğunda; Airfryer yağsız fritöz, Elektrikli Moped, robot süpürge, türk kahvesi makinesi, tost makinesi, saç kurutma makinesi, koltuk takımları, giysi çeşitleri, gaming klavye, mouse, dijital tartı ve daha pek çok ürün bulunuyor.

Dijital sıhhi tesisat teknolojisi nedir Haberi

Dijital sıhhi tesisat teknolojisi nedir

Son yıllarda, gitgide daha fazla dijital sıhhi tesisat ürününün banyo ve mutfakların tüm alanlarına yenilikçi fonksiyonlar getirdiği görülüyor. Gitgide daha fazla tüketici, dijital olarak kontrol edilen ürünlerin salt hoş cihazlardan çok daha fazlası olduğunun ve fonksiyonların kişisel tercih ve ihtiyaçlarına uyarlanması söz konusu olduğunda daha fazla konfor ve esneklik sunduğunun farkına varıyor.


Dijital sıhhi tesisat teknolojisinin satışında bilgi kilit önemde


Dijital sıhhi tesisat ürünleri günlük kullanımda birçok fayda sağlasa da, tüketicilerin tümü bu avantajların hemen farkına varmıyor. Birçok müşteri, halen mobil ve kolaylıkla programlanabilen dijital kontrol üniteleri üzerinden çalıştırılan batarya ve duşlar ile mutfak ve banyolarda gerçekleştirilmekte olan dijital devrimden habersiz.


Genel bir kural olarak, dijital ürünler daha fazla konfor, esneklik ve ergonomi ve kişiselleştirilmiş özellikler peşindeki müşteriler için mükemmel bir seçenek....