27 / 04 / 2024

e-Devlet’te yeni dönem! Askerliğim, Dijital kimlik, çevrim dışı giriş...

e-Devlet’te yeni dönem! Askerliğim, Dijital kimlik, çevrim dışı giriş...

e-Devlet, yenilenmeye devam ediyor.  Sisteme Dijital Kimlik, DETSİS, Askerliğim ve çevrim dışı giriş gibi onlarca özellik ekleniyor. İşte detaylar...



Türkiye’nin dijitalleşme yolundaki en büyük adımı olan e-Devlet yeni hizmetler ve yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bugün de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, e-Devlet sistemine gelecek Dijital Kimlik-DETSİS, Askerliğim ve çevrim dışı giriş özellikleriyle ilgili bir duyuruda bulundu.

e-Devlet'e, Dijital Kimlik, DETSİS, Askerliğim ve çevrim dışı giriş özellikleri ekleniyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bugün külliyede düzenlenen Dijital Türkiye 2023 toplantısında konuştu. Önemli açıklamalarda bulunan Oktay, e-Devlet sisteminin 1 Ocak 2023 itibariyle 62 milyona yakın vatandaş tarafından kullanıldığını açıkladı.

Burada 7 bine yakın hizmetin 7 gün 24 saat erişilebilir olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2022 yılı içerisinde 3 milyar 600 milyon işlemin yapıldığını belirtti.  Ayrıca vatandaşlardan gelen geribildirimin incelediğini ve yüzde 95’lik memnuniyet oranına sahip olunduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön