29 / 04 / 2024

dila hanımın çekildiği evde yangın mı çıktı

dila hanımın çekildiği evde yangın mı çıktı

Hanımın Çiftliği'nin çekildiği çiftlik evi, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi. Kimsenin oturmadığı ve boş durumdaki çiftlik evinde çıkan yangın kısa sürede genişledi ve evin özellikle ahşap kısımları tamamen yandı.

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Gümüş fiyatları için gelecek yılın umut vadettiğini belirten analistler ortak düşüncede birleşti. Citi yayınladığı raporda, gümüşün 2023 yılına damga vuracağını belirterek geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Tek dilekçeyle ev hanımına emeklilik için 12 bin 804 lira destek verilecek!

Aile Koruma Kalkanı Programı doğrultusunda devlet, ev hanımlarının emeklilik priminin 3'te 1'ini ödeyecek. Böylece yıllık 12 bin 804 lira destek sağlanacak. Bunun için ise SGK'ya dilekçeyle başvurmak yeterli olacak. İşte detaylar...

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Elinde gümüşü olan bayram etti!

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Elinde gümüşü olan bayram etti. İşte gümüşün geleceği rekor rakam....

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte o rakam!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam...

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

dila hanımın çekildiği evde yangın mı çıktı Haberi

dila hanımın çekildiği evde yangın mı çıktı


Adana'da, ’Hanımın Çiftliği’ ve ’Dila Hanım’ gibi popüler televizyon dizilerinin çekimlerinin yapıldığı çiftlik evi kundaklandı.

Merkez Yüreğir İlçesi’ne bağlı Karaahmetli Mahallesi’ndeki Derya Umar’a ait 2 katlı ve ahır gibi müştemilatları bulunan çiftlik evi, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi. Kimsenin oturmadığı ve boş durumdaki çiftlik evinde çıkan yangın kısa sürede genişledi ve evin özellikle ahşap kısımları tamamen yandı. 


Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürdü. Yangınla ilgili inceleme başlatan polis ve itfaiye ekipleri, çiftlik evinin kundaklandığını saptadı. 

Kimseyle bir husumetinin bulunmadığını söyleyen Derya Umar, "Bizim husumetimiz olan kimse yok ama bize düşmanlığı olan birileri demek ki varmış" dedi. Karaahmetli Mahallesi Muhtarı Fedai Şenyuva ise, "Yanış şekli kundaklandığını gösteriyor. Gece saatlerinde çiftliğin...