05 / 07 / 2024

dilovası ve gebze ihaleleri

dilovası ve gebze ihaleleri

Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. Gebze ve Dilovası ilçelerinin köy yollarına yapılacak bakım ve onarım işlerini kapsayan ihale kapsamında üç kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Dilovası'nda 44.8 milyon TL'ye icradan satılık kömür tesisi!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi 428 ada 2 parselde yer alan kömür tesisini ve binaları 44 milyon 834 bin 60 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Gebze'de 53.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Muallimköy Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsasını 53 milyon 930 bin 580 TL'ye satıyor...

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Otoyol A.Ş. işletmeleri için kira ödemiyor iddiası!

Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nu işleten ve devletten “Geçiş garantisi” alan Otoyol A.Ş.'nin kira ödemediği iddia edildi. 

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Devlet Malzeme Ofisi 2 yılda 4.5 milyon TL kira ödedi!

Devlet Malzeme Ofisi (DMO), İstanbul’un göbeğinde bulunan mülkünü bir üniversiteye devretti ve Gebze’de “kiracı” oldu. 2 yılda 4 milyon 472 bin TL kira ödedi.

1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kurulacak!

Pimtaş'ın kuruluşlarından HGT Tarım, artan taze ve organik gıda talebini karşılamak için 1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kuruyor. PİMARGE ve Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak sürdürülen dikey tarım projesinde çalışmalara start verildi.

dilovası ve gebze ihaleleri Haberi

dilovası ve gebze ihaleleri


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. Gebze ve Dilovası ilçelerinin köy yollarına yapılacak bakım ve onarım işlerini kapsayan ihale kapsamında üç kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

YEDİ FİRMA KATILDI

İhaleyi kazanan yüklenici firmayla sözleşmenin imzalanmasının ardından 240 günde yol bakım ve onarım işini tamamlaması isteniyor. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 737 bin 409 TL olarak belirlenen ihaleye yedi firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri ise şöyle;

Ayhanlar Yol Asfalt 1 milyon 17 bin 550 TL, Çözüm Yapı 1 milyon 242 bin 900 TL, Simge Mat Asfalt 1 milyon 265 bin TL, Kibsaş Karadeniz İnşaat 1 milyon 407 bin 900 TL, Aybek Mühendislik iş ortaklığı 1 milyon 436 bin...