02 / 05 / 2024

Dinçkök ailesi davalık oldu

Dinçkök ailesi davalık oldu

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, şirket hissedarlarından Ömer Dinçkök'ün, şirket yönetim kurulu üyeleri hakkında sorumluluk davası açtığı bildirildi...

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak?

Milyonlarca sözleşmeli çalışan kadro müjdesini bekliyor. Peki, Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak? İşte detaylar...

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Dinçkök ailesi davalık oldu Haberi

Dinçkök ailesi davalık oldu

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, Yönetim Kurulu (YK) Üyeleri Mehmet Ali Berkman, Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Raif Ali Dinçkök aleyhine "YK üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek zarara uğrattıkları iddiası" ile sorumluluk davası açıldığı bildirildi.


Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin, Şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine sorumluluk davası açılması hakkındaki açıklaması Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlandı.


Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Şirketimiz pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, İstanbul 18. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/1080E sayılı dosyası ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Ali Berkman, Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Raif Ali Dinçkök aleyhine YK üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek Şirketi zarara uğrattıkları iddiası ile sorumluluk davası açılmıştır. Duruşma günü verilmemiştir. 9 Ocak 2015 saat 10.00'da duruşmasız ve taraflar hazır olmaksızın inceleme günü...