02 / 05 / 2024

dip tarama izmir

dip tarama izmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kocaoğlu "ÇED raporu çıkar çıkmaz İzmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız'' dedi. Kocaoğlu bu projeyle İzmir'in dünya tarihine geçebileceğini de söyledi.

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İstanbul'da bina tarama sistemi yavaş mı işliyor? Deprem kapıda, İstanbullular haber bekliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz verdiği bina tarama hizmetine 160 bin başvuru geldi. Ancak bazı vatandaşlar, başvurularına geri dönüş olmadığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!

Tüketici Güven Endeksi verilerine göre vatandaşın ev ve araba alma umudu dip seviyede. Otomobil alma beklentisi ise konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

Teknosa’da Philips 4K UHD TV fiyatı resmen çakıldı! Philips 4K UHD TV, Teknosa’da dip fiyattan satışta!

Philips, son teknolojik özellikleri barındıran Ambilight TV 43PUS8108/62 4K UHD TV’yi Teknosa üzerinden satışa çıkardı. Bu ürünü dip fiyattan satışa çıkaran Teknosa da ürünün tüm teknik özellikleriyle fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

ALTUS AL 9103 DB çamaşır makinesi MediaMarkt’ta dip fiyattan satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyenlere Altus ile MediaMarkt iş birliği kapsamında satışa çıkan AL 9103 DB çamaşır makinesi adeta hızır gibi yetişti. Teknolojik özellikleri ve uygun fiyatıyla göz dolduran bu çamaşır makinesi, MediaMarkt’ta dip fiyattan satışa sunuldu.

A101'de yüzde 30'a varan indirim! Peynir, ayçiçek yağı, çay, yoğurt fiyatı dip yaptı! A101 online kataloğu

A101'de bomba indirim başladı. Peynir, ayçiçek yağı, çay, yoğurt fiyatı dip yaptı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.

5 kg yoğurt 95 TL'ye, tereyağı 159 TL'ye, tost peyniri 135 TL ile dip yaptı! BİM 13 Haziran aktüel ürünler kataloğu

BİM indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Açıklanan katalogda 5 kg yoğurt 95 TL'ye, tereyağı 159 TL'ye, tost peyniri 135 TL ile dip yaptı.

A101 bombayı patlattı! Ayçiçek yağı fiyatında dip seviye geldi

Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen zamlı aşama akabinde A101 market zincirinden ayçiçek yağına bomba indirim yapıldı. 5 litre ayçiçek yağının satış ücreti adeta dip yaptı. İşte indirime ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar.

Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi'den çılgın kampanya! İndirimler peş peşe raflara dizildi! Çay, şeker, salçada dip fiyatlar...

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli ürünlerinin kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'den çılgın kampanya! İndirimler peş peşe raflara dizildi! Çay, şeker, salçada dip fiyatlar...

dip tarama izmir Haberi

dip tarama izmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, ÇED süreci tamamlandıktan sonra başlayacakları İzmir Körfezi dip tarama projesinin dünyanın en büyük çevre projesi olacağını savundu.


Kocaoğlu: "ÇED raporu çıkar çıkmaz İzmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız. Belki de İzmir dünya tarihine körfezini kurtaran kent, dünyanın en büyük geri dönüşümünü gerçekleştiren kent olarak geçecek'' dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Foça'daki toplam 21 milyon lira değerindeki atık su arıtma sistemi yatırımının başlaması nedeniyle düzenlenen törene katılan Kocaoğlu, buradaki konuşmasında 2004 yılında çizdikleri stratejik plan çerçevesinde kentin ülke büyüme oranlarının çok üzerinde bir çizgi yakaladığını belirtti.


Yerelde kalkınmanın gerekliliklerini yerine getireceklerini ifade eden Kocaoğlu, "11 senedir kimse benim ağzımdan 'para yok, finansman yok, kaynak yok' lafını duymadı ve duymayacak. Belediye başkanının temel görevi kaynak...