28 / 04 / 2024

diyarbakır bağlar arsa satışı

diyarbakır bağlar arsa satışı

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsayı 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satıyor. 

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye konut imarlı 15 arsa satacak! Yatırımcılar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 12 adet arsa satacak. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Belediye o ilde iki arsa satacak! İmarlı arsa arayan yatırımcılar dikkat!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'de yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcılar elinizi çabuk tutun! KDV’siz Muş'ta 19 arsa 57 bin TL’den satışta! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber de Muş'tan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından il merkezindeki 19 arsa 57 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın! İşte detaylar…

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Diyarbakır'da 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konutlar! 120 taksit ve yüzde 10 indirim fırsatıyla!

Diyarbakır Yenişehir'de 32 adet lojman 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

diyarbakır bağlar arsa satışı Haberi

diyarbakır bağlar arsa satışı

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı tarafından, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsa 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İlan Metni:

T.C  DİYARBAKIR BAĞLAR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLANDIR

Madde 1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Kayapınar İlçesi Kayapınar Mahallesi (Diyarbakır-Urfa Karayoluna sıfır) 4640 ada 2 nolu parselde bulunan, imar durumu ticari alan olarak belirlenmiş 5.254,67m2  arsanın satışı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a  Maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.
              
Madde 2 -  İşin ihalesi aşağıdaki tabloda belirtilen tarih ve saatte Belediyemiz Meclis Toplantı salonunda Belediyemiz Encümeninin huzurunda yapılacaktır.

SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ VE AÇIK ADRESİ

Madde...