29 / 04 / 2024

diyarbakır belediye ihtiyaçları fuarı 2014

diyarbakır belediye ihtiyaçları fuarı 2014

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır'dan yapılan ihracat miktarında artış olduğunu belirterek, "2014 yılının ilk iki ayında Diyarbakır'dan yapılan ihracat miktarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 71 arttı" dedi...

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Fahiş kira zamları Diyarbakır'da kiracıları zorladı!

Diyarbakır'da uygulanan fahiş kira zamları kentteki kira zamları işyeri ve konut zamları kiracıları mağdur ediyor. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

diyarbakır belediye ihtiyaçları fuarı 2014 Haberi

diyarbakır belediye ihtiyaçları fuarı 2014


Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır'dan yapılan ihracat miktarında artış olduğunu belirterek, "2014 yılının ilk iki ayında Diyarbakır'dan yapılan ihracat miktarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 71 arttı" dedi.


Vali Kıraç, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından 17-20 Nisan'da Diyarbakır'da eş zamanlı olarak "Ortadoğu İnşaat" ve "Belediye İhtiyaçları" fuarlarının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye ve Diyarbakır'da inşaat sektörünün çok hızlı şekilde büyüdüğünü belirterek, gelişen teknolojilerle ülkelerin yerine artık şehirlerin yarıştığını söyledi.


Diyarbakır'ın GAP'ın en önemli uygulama alanlarından biri olduğunu, devam eden havaalanı, otoyol, demiryolu ile tarımsal ve sanayi alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla rekabet seviyesinin daha da yükseleceğini dile getiren Kıraç, şöyle konuştu:


"Diyarbakır'da sanayi sektörü büyük gelişme gösteriyor. 2008-2011 yıllarında Diyarbakır ekonomisi yüzde 31 büyüme gösterdi, bu ülke ortalamasından yüksektir....