15 / 05 / 2024

Diyarbakır Elazığ Caddesi

Diyarbakır Elazığ Caddesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

Diyarbakır Elazığ Caddesi genişletme çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ Caddesi Yol Genişletme çalışmaları kapsamında, 7. Kolordu Komutanlığı’na ait duvarın 10 metre geriye çekilmesini tamamlamak üzere...

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesi mecliste!

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hattına hızlı tren projesi ihaleye çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını dile getirdi.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Diyarbakır Sur'daki Hanlar Bölgesi yenileniyor!

Diyarbakır Sur İlçesi Gazi Caddesi Hanlar Bölgesi yenileme projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygulanacak.

Diyarbakır Ferit Köşk Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 117 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını Ferit Köşk Mahallesi’nde tamamlayarak Ahmet Arif Caddesi’ne geçti. Belediyenin okul bahçelerini asfaltlama çalışmaları da devam ediyor.

Diyarbakır Sur'da asfalt çalışması başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışması Sur ilçesi Turistik Caddesi’nde başladı. Ekiplerin, Turistik Caddesi’ndeki çalışmasını dört gün içinde tamamlaması bekleniyor.

Diyarbakır Elazığ caddesi genişletiliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

Batman Diyarbakır Caddesi'ne yürüyen merdivenli üst geçit yapılacak!

Diyarbakır Caddesi yoğunlaşan trafikte karşıdan karşıya geçmede sorun çıktığını belirten vatandaşlar Yürüyen merdivenli üst geçit istediler. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar "buraya kesinlikle üst geçit yapılmalıdır. dedi.

Diyarbakır Bağlar'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diclekent ve Yılmaz Güney Caddesi'nin bir bölümü dışında Kayapınar'da ana arterlerde asfaltlamayı tamamlayarak, çalışmalarını Bağlar ilçesine kaydırdı.

Tekzen Diyarbakır'da mağaza açacak!

Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki büyümesini Diyarbakır’da 24 Temmuz’da açacağı ikinci mağazasıyla sürdürüyor. Tekzen'in Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunuyor.

Diyarbakır Elazığ Caddesi Haberi

Diyarbakır Elazığ Caddesi


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor. Çalışmalar kapsamında Bilim Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Orduevi’nin duvarları yaklaşık 10 metre geriye alındı. Dağkapı’dan Seyrantepe istikametine giden 2 şeritli yol 3 şeride çıkarılacak, 400 metre bordür döşenecek, bin metrekare bazalt kaldırım, 3 metre genişliğinde 200 metre uzunluğunda bisiklet yolu ve görme engelli vatandaşlar için 200 metre uzunluğunda hissedilebilir yüzey yapılacak.Elazığ Caddesi’nin Dağkapı kısmındaki çalışmanın maliyeti ise yaklaşık 200 bin TL olacak.


Acar: Trafik rahatlayacak


Elazığ Caddesi’ndeki çalışmaya ilişkin bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire BaşkanlığıEtüd Proje ve Yapım Şube Müdürü Bahar Acar, Elazığ Caddesi’ndeki yol genişletme çalışmaları kapsamında Bilim Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Orduevi...