04 / 05 / 2024

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği ugur dumankaya

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği ugur dumankaya

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) tarafından organize edilen “ Tecrübe Paylaşım Programı ”nın bu ay ki konuğu Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya’ ydı...

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Aidatsız 39 marka 970 girişimci arıyor!

Franchising sisteminde royalty, markanın temsilciliğini alan yatırımcının her ay cirosu üzerinden belli oranda ödediği bir ücret. Aidat da denilebilecek bu ücreti talep etmeyen markalar da var. Girişimciden aidat almayan 39 marka bu yıl 970 girişimci arıyor.

Diyarbakır Kocaköy'e 2 yılda 50 milyon TL'lik yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Diyarbakır OSB'de arsa tahsisi için yatırımcılar sırada!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, devletin sağladığı teşvik ve destekle girişimcilerin gözdesi haline geldi. Bölgede 100'ü aşkın girişimci arsa tahsisi için sıra bekliyor.

Diyarbakır kentsel dönüşümle yenileniyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Serpil Yılmaz, 39. Girişim ve İş Dünyası Konseyi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Diyarbakır'daki imarı, kentsel dönüşüm ve projeleri anlattı.

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

Bursa'ya girişimci evi kazandırılması gündemde!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bursa Genç Girişimciler Kurulu ile Uludağ Üniversitesi Ekonometri Topluluğu'nun düzenlediği Ekonomi Zirvesi'nde Bursaya Girişimci Evi kazandırılması gündeme geldi.

Diyarbakır'a gıda ihtisas OSB'si geliyor!

Güneydoğu’nun en önemli şehirlerinden biri olan Diyarbakır’dan yatırım daveti var. Bu kapsamda ilk adımı Diyarbakır Valiliği atıyor. İlk aşamada Diyarbakır kökenli olan yurt içi ve yurt dışında iş yapan işadamları şehre davet edilecek.

Diyarbakır'daki raylı tramvay sistemi projesi onaylandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın girişimleri sonucu, şehir trafiğini rahatlatacak raylı tramvay sistemi projesi onaylandı.

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği ugur dumankaya Haberi

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği ugur dumankaya


Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) tarafından organize edilen “Tecrübe Paylaşım Programı”nın bu ay ki konuğu Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya’ydı.



Diyarbakır’da düzenlenen “Tecrübe Paylaşım Programı”nın Nisan ayı konuğu Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya oldu.  


“Gayrimenkul sektörünün bugünü yarını ve yatırım imkânlarını anlatan Uğur Dumankaya, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en dinamik ve lokomotif sektörlerin başında geldiğini bu alanda yatırım yapmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğine dikkat çekti.


Katılımcılara tecrübelerini aktaran Dumankaya, Türkiye gayrimenkul sektöründe var olmanın püf noktalarını aktarırken, inşaat sektöründeki zorlukları da dile getirdi. Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. 

“Türkiye’de inşaat sektörü kuralları, henüz tam olarak uygulanabilen bir kurallar bütünü değil ne yazık ki. Bir manada vahşi batıyı andırıyor. Son yıllarda bu durum düzelme eğiliminde. Tabii bu da umut verici...