06 / 05 / 2024

Diyarbakır Gökdeleni yıkıldı mı

Diyarbakır Gökdeleni yıkıldı mı

Diyarbakır'da Dağkapı Meydanı'nın ıslah edileceği proje kapsamında, inşa edildiği 50 sene önce kentin ilk "gökdeleni" olarak nitelendirilen eski orduevi binasının yıkım çalışmaları başladı.

30 devlet hastanesi için ''depreme dayanıksız'' kararı! Sağlamlaştırılmadı, resmen yıkıldı! Çözüm yıkmak mı?

Deprem endişesi ülke genelinde yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm çalımaları devam ederken, bazı kurum ve kuruluşlarlda da kapsamlı çalışmalar devam ediyor.Bu kapsamda ülke genelinde 30 hastane yıkıldı...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Gazze'de 37 günde 41 bin 30 konut tamamen yıkıldı!

Gazze Şeridi'ndeki hükümetin  bölgedeki duruma ilişkin yazılı açıklamaya göre İsrail'in 37 gündür devam eden saldırılarında 41 bin 30 konut tamamen, 222 bin 120 konut ise kısmen yıkıldığı açıklandı. 

Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı!

Son dakika aktarılan detaylara göre, depremden etkilenen Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Depremlerde yıkılan Diyar Galeria Sitesi'nin bilirkişi raporu açıklandı! Galeria Sitesi neden yıkıldı? Kimler kusurlu?

Diyarbakır’da depremde iki bloğu yıkılan, 89 kişinin yaşamını yitirdiği Diyar Galeria sitesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma çerçevesinde ek bilirkişi raporu tamamlandı. Peki Galeria Sitesi neden yıkıldı?

Diyarbakır'da Depremde Yıkılan Galeria Sitesi İçin Bilirkişi Raporu Tamamlandı: Çökmenin nedeni belli oldu!

Diyarbakır'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği siteye ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı.

Altını olanlara kötü haber! Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı! 30 Mart 2023 altın fiyatları

Altını olanlara resmen kötü haber geldi. Gram altın yeni güne düşüşle başladı. Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı. İşte 30 Mart 2023 altın fiyatları...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Altın fiyatları sert çakıldı! Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün sert çakıldı. Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları.

Diyarbakır Gökdeleni yıkıldı mı Haberi

Diyarbakır Gökdeleni yıkıldı mı

Diyarbakır'da Dağkapı Meydanı'nın ıslah edileceği proje kapsamında, inşa edildiği 50 yıl önce şehrin ilk "gökdeleni" olarak nitelendirilen eski orduevi binasının yıkım çalışmalarına başlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sur'un bitişiğinde yer alan Yenişehir ilçesindeki Dağkapı Meydanı'nı çevresiyle yeniden düzenlemek amacıyla "Dağkapı Meydanı Kentsel Yenileme Projesi"ni hayata geçiriyor.

Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla hayata geçirilecek projede, 1970'de "Gökdelen Oteli" olarak faaliyete açılan, o dönem kentin en yüksek binası olduğu için "gökdelen" olarak nitelendirilen, yaklaşık 40 sene Diyarbakır Subay Orduevi olarak kullanılan ve birkaç yıl önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan 1400 metrekare alana kurulu 13 katlı bina, alınan karar üzerine yıkılıyor.

Bina yıkıldıktan sonra bu alan da meydana dahil edilecek, Dağkapı Meydanı ile meydana bakan binaların cepheleri iyileştirilecek, silüeti bozan yapılar...