05 / 05 / 2024

dky inşaat içdaş güneşli

dky inşaat içdaş güneşli

Hasılat paylaşımı modeliyle verilecek olan 112 bin metrekarelik İçdaş Fabrikası Güneşli arazisinde finale Aydınlı Grup ve DKY İnşaat kaldı. Ancak Sinpaş Grubu dev araziyi satın almak için masaya oturdu...

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Türk Hava Kurumu'ndan Aksaray'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Aksaray Merkez İlçesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

dky inşaat içdaş güneşli Haberi

dky inşaat içdaş güneşli


İstanbul Bağcılar Güneşli'deki 112 bin metrekarelik İçdaş Fabrikası arazisi için birçok büyük firma talipli olmuştu. İçdaş Fabrikası Güneşli arazisi için yapılan görüşmeler sonucunda finale Aydınlı Grup, Sinpaş Grubu ve DKY İnşaat kaldı.


İçdaş Fabrikası Güneşli arazi için hasılat paylaşımı modeli olursa Aydınlı Grup ağır basıyor. Ancak arazi satılırsa Sinpaş Grubu'na satılacak. İstanbul'un merkezi lokasyonunda yer alan 112 bin metrekarelik dev arazide yapılacak olan projede yaklaşık 2 bin konut inşa edilecek.


İçdaş Güneşli projesinin 2014 yılı sonunda başlaması planlanıyor. Eski İçdaş Fabrikası Güneşli'de Ateştuğla ve Evren Mahallesi arazında yer...