18 / 05 / 2024

dmitry rybolovlev forbes

dmitry rybolovlev forbes

Dünyanın en zengin 93'üncü kişisi Rybolovlev'in ABD'de öğrenci olan kızı Ekaterina'nın adına aldığı 6 bin 744 metrekarelik dairenin 21 odası bulunuyor...

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu kadar paranın çeyreğini bile bir arada görmedik!

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu paranın çeyreğini bir arada görmedik bile! New Jersey merkezli Forbes dergisi, her sene dünyanın en varlıklı insanlarının listesini resmen paylaştı. İşte, 2023'te ismini listeye yazdıran dünyanın en varlıklı 10 insanı...

Colıfe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colıfe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artem Babınov, Denis Sıtnıkov, Dmitry Bronnıkov ve Yury Provkın ortaklığında kuruldu.

Forbes yayımladı! Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu

Forbes’ın yayımlamış olduğu liste ile birlikte Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu. İşte ilk 24 isim…

Türkiye'nin en yaşanabilir üç şehri açıklandı! İşte listedeki sürpriz şehirler

ABD'li Forbes Dergisi Türkiye'nin şehirlerini yaşanabilirlik kriterlerine göre sıraladı. Türkiye'nin en yaşanabilir kentleri sıralamasında İstanbul birinci sırada yer alırken bazı şehirlerin sıralaması ise sürpriz oldu.

Forbes'in zenginleri fakirleşti! Peki yeni en zengin kim?

Teknoloji devleri Tesla ve SpaceX'in CEO'su  Elon Musk, Forbes 400 sıralamasında ilk kez birinci sıraya çıktı. Diğer yandan bu yıl global sıkıntı kendini Forbes'te de gösterdi ve listedeki zenginlerin toplam geliri 14 yıl sonra ilk kez azaldı.

2 yılda serveti hızla artan iş insanı şimdi dünyanın en zengin 5. ismi oldu! İşte inanılmaz hikayesi

Hindistan'da birçok alanda yaptığı yatırımlarıyla hızla büyüyen Adani Group’un patronu Gautam Adani, son iki yılda inanılmaz bir servet yaptı. Forbes dergisinin haberine göre Adani, 125,9 milyar dolarlık net servete sahip.

Türkiye'nin en zengin 10 ismi belli oldu! İşte milyarderler listesindeki en zengin 10 Türk...

Forbes Dergisi tarafından açıklanana göre, Türkiye'deki dolar milyarderi sayısının 27'den 24'e düştüğü belirlendi. En zengin Türk listesinin zirvesinde ise Murat Ülker bulunuyor.

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, iş dünyasının ünlü dergisi Forbes'a 200 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını açıkladı.

Forbes’dan Türkiye'ye Bitcoin tavsiyesi!

Amerikan iş dünyasının tanınmış yayınlarından olan Forbes'ta yayımlanan bir makalede, Türkiye'nin, her geçen gün değer kaybı yaşayan TL'yi düze çıkarabilmek için Bitcoin kullanması gerektiğine dikkat çekildi.

En zengin 400 ABD'linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı!

Forbes dergisi tarafından her sene açıklanan ve en zengin 400 ABD'linin yer aldığı Forbes 400 listesi belli oldu. Açıklanan listeye göre, en zengin 400 ABD’linin serveti 1 senede yüzde 40 arttı...

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolara yaklaştı!

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. 

dmitry rybolovlev forbes Haberi

dmitry rybolovlev forbes

Forbes'a göre dünyanın en zengin 93'üncü kişisi olan 7 milyar dolarlık servetin sahibi Rus Dmitry Rybolovlev, kızına aldığı ev ile rekora imza attı. Dünyanın en büyük potasyum gübre üreticisi Rybolovlev, 22 yaşındaki kızı Ekaterina Rybolovleva'ya ABD'nin New York kentinde 88 milyon dolar (165 milyon TL) değerinde bir çatı katı daire aldı. Şu an ABD'de öğrenci olan Ekaterina'nın New York gittiği dönemlerde kalacağı daire kentin şimdiye kadar en yüksek fiyata satılmış apartmanı oldu.

3.5 MİLYAR $'LIK BOŞANMA
15 Central Park West bölgesindeki 6 bin 744 metrakerelik dairenin 10 geniş odası ve 4 yatak odasının yanı sıra 7 tane de giyim odası bulunuyor. Dairenin dikkat çeken diğer özellikleri ise geniş bir manzaralı terası, kütüphanesi ve hatta kendi sanat galerisi olması. ABD...