02 / 05 / 2024

do co iş ilanları

do co iş ilanları

Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'a ait Do&Co şirketi, Fransız lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı satın aldı.Hediard'ın, ilk mağazası 1854'de Ferdinand Hediard tarafından Paris'te açılmıştı.

Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur! İşte 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatı!

Yatırımcıların gündeminde düşmeyen Borsa İstanbul güne yükselişle başladı. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu "Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur" diyerek, 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatını açıkladı...

Tapu müdürlüklerinde 2 buçuk milyonun üzerinde kimlik doğrulama işlemi yapıldı!

Son dönemde tapu müdürlükleri, bankalar, noterler, sınav merkezleri, belediyeler ve ziyaretçi kabul noktalarında çipli kimlik kartı ile kimlik doğrulama işlemleri yapılıyor.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

A101’de iğneden ipliğe indirim geldi! Orta boy valiz 399 TL’ye, teleskop 239 TL’ye, yeşil mercimek 34,90 TL’ye düştü!

6 Temmuz’da A101’de hangi ürünlerin indirime gireceği açıklandı. Buna doğrultuda, iğneden ipliğe indirim geldi! Bu kapsamda, orta boy valiz 399 TL’ye, teleskop 239 TL’ye, yeşil mercimek 34,90 TL’ye düştü. İşte 6 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Ramazan Burak Telli kaç yılında ve nerede doğdu? Çalışma hayatına ne zaman ne nerede başladı? Avrupa Yatırım Holding’te ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ramazan Burak Telli ile ilgili merak edilen

Enflasyon hesaplamasında doğalgaz için

TÜİK, doğalgazın tüketiminin bir ay bedava verilmesinden dolayı mayıs ayında TÜFE için "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacak.

İqoo pad 23 Mayıs'ta piyasa çıkıyor! İşte özellikleri

iQOO, Çin'de iQOO Neo 8 serisini piyasaya sürmek için hazırlanıyor . Bu cihazların zaten 23 Mayıs olarak belirlenmiş bir lansman tarihi var. Ancak, şirket aynı zamanda ilk tableti olan iQOO Pad'in yan yana etiketleneceğini doğruladığı için yalnız olmayacaklar.

KDV'de büyük değişiklik! Asgari tutar bakın ne oldu?

Katma Değer Vergisi (KDV) uygulamalarında bazı değişiklikler yapılarak mükelleflerin 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren yapılan işlemlerinde uygulanmak üzere, iade hakkı doğuran işlemlerinde, iade talebinde bulunacakları asgari tutar 2 bin TL olarak kesinleşti.

Fakir rondo ve doğrayıcıda Kasım'a özel fiyat; Fakir Atomic Rondo'nun peşin fiyatı 919 TL! İşte 18 Kasım 2022 fiyatları

Pratikliği ve fonksiyonel oluşuyla mutfaktaki doğrama işlemlerini kısa sürede yapan Fakir Atomic Rondo Rosie ve Fakir Handly Manuel Doğrayıcının Kasım ayına ilişkin cazip fiyatları belli oldu. İster peşin ister taksitli alın. İşte detaylar...

Doğalgazda kötü haber geldi! Faturaların bin TL'yi bulması bekleniyor! Hemen bu hesaplamalara bakın!

Doğalgaz için kötü haber geldi. Doğalgaza gelen fahiş zamlar, kış mevsimine girişle beraber faturalara da yansımaya başladı. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, doğalgaz faturalarının önümüzdeki aylarda bin TL'yi geçmesi bekleniyor. 

Ayçiçek yağında umut doğdu! İşte fiyatındaki artış yüzdesi

Rusya ve Ukrayna savaşıyla birlikte fiyatı en çok artan ürün Ayçiçek yağı olmuştu. Ancak Nisan ayı verilerinde fiyat artışının durduğu görüldü.

Doğalgaza sosyal tarife uygulaması geliyor!

Sadece konutlar için kullanılan elektrik faturalarına getirilen kademeli tarife uygulamasına benzer bir yapının doğalgaz için de uygulanacağı aktarıldı.

Doğayla iç içe küçük evlere talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla doğayla iç içe küçük evlere talep arttı...

do co iş ilanları Haberi

do co iş ilanları

Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'a ait Do&Co şirketi, Fransız lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı satın aldı. 


Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'ın sahibi olduğu Avusturayalı catering ve ağırlama şirketi Do&Co'nun, Paris'te lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı 17 milyon avroya aldığı duyuruldu. 


Başkent Paris'in seçkin semtlerinin yanı sıra Almanya, İspanya, Singapur, ABD ve Vietnam'da da hizmet veren Hediard, çikolata, şekerleme, şarap ve çay gibi gastronomik ürünlerin merkezi olarak biliniyor. 


Geçen yıl 13 milyon euro ciroya sahip Hediard'ın, ilk mağazası 1854'de Ferdinand Hediard tarafından Paris'te...