22 / 07 / 2024

doğalgaz zammı var mı

doğalgaz zammı var mı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, FED’in son kararıyla döviz fiyatlarının artmasının maliyetleri yükselttiğini ancak önümüzdeki aylarda doğalgaz ve elektrik fiyatlarında artışın öngörülmediğini bildirdi...

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Doğalgaz faturanız el yakmasın

Doğalgaz zammından sonra kışın herkes bu yöntemleri uygulayacak…. Kışın evinizin ısısını koruyup sıcak tutmanın en etkili yolarını sizler için araştırdık ve bulduk..

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Başkent Doğalgaz organik büyüyecek!

2007'de kurulan Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, beş milyon nüfusa sahip Ankara'da iki milyona yakın aboneye Türkiye'nin ise yaklaşık yüzde 7'sine hizmet sağlıyor. Dört yıl içinde 300 milyon TL yatırım harcaması yapan şirketin gündeminde halka arz süreci var.

29 HES ve doğalgaz elektrik üretim santrali özelleştiriliyor!

Devlet 29 HES ve doğalgaz elektrik üretim santralini özelleştirme kararı aldı. Listede Uzanlar’ın kontrolündeyken el konulan Çukurova ve Kepez Elektrik’e ait 8 baraj da var.

Manisa'nın doğalgaz sorunu çözülecek!

Manisa'nın yüzde 85'inde doğalgaz bulunduğunu, bazı yerlere hizmet götüremediklerini dile getiren Başaran, "Yatırım programlanmasında bazı kriterlerimiz var. Altyapı yatırımları olduğu için kolay da gerçekleşmiyor" dedi

Bendevi Palandöken: Doğalgaz ve elektrik zammı geri alınmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Ekim'den itibaren geçerli olan yüzde 9'luk doğalgaz ve elektrik zammının geri alınması gerektiğini belirtti.

doğalgaz zammı var mı Haberi

doğalgaz zammı var mı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın istifasına ilişkin soru üzerine, "Siyasette ilklerin öncüsü olan AK Partimizin özellikle bakan arkadaşlarımızın bu süreçteki Hükümetimiz adına, kendileri adına ve iddianamesi hazırlanmamış ve hukuki süreci devam eden bu ortamda hassasiyetlerini gösterdiler. Siyasi bir erdemde bulundular. Tabii ki bununla alakalı sürecin devam ettiği bir ortamı özellikle altını çiziyor olmamız lazım" diye konuştu.


Bakan Yıldız, son günlerdeki gelişmelerin doğalgaz fiyatlarında bir zamma neden olup olmayacağının sorulması üzerine de şunları söyledi:


"Bu olayların ülkemizin siyasi istikrarına hedefe koyduğu çok açık. Tabii ki enerji kalemleri ile alakalı gerek FED’in son kararı ile beraber döviz fiyatlarının artıyor olması bizim maliyetlerimiz...