15 / 05 / 2024

Doğrucan Mobilya yeni mağaza

Doğrucan Mobilya yeni mağaza

Ege’nin dev firması Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Sahte hesaplara son! X’te aylık 150 TL'ye kimlik tabanlı doğrulama dönemi başladı

Eski adıyla Twitter olan X, doğrulama hizmetlerine yeni bir seçenek daha ilave ediyor. Bir süredir geleceği söylenen kimlik kartı tabanlı doğrulama seçeneği X’te aktif hale gelmiş halde. İşte detaylar...

Mercedes-Benz yeni elektrikli CLA modelini tanıttı! İşte yeni Mercedes-Benz CLA

Günden güne elektrikli otomobil sektörüne daha fazla alışmaya başlayan Mercedes, bu doğrultuda kapsamda yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Araç satışında yeni arkadan dolanma yöntemi! Akıllara durgunluk veriyor

Araç piyasasında fahiş fiyatlar ortaya çıkınca hükümet de bir dizi önlemler getirdi. Fakat bu önlemlerin aşılması pek de zor olmuyor. Son olarak ikinci el aracın sıfır araç fiyatlarını geçemeyeceğinin açıklanması yeni bir oyunu doğurdu. İşte yeni yapılan fırsatçılık...

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Bakan Dönmez’den yeni açıklama geldi! Doğal gazda yeni bir müjde daha!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayinin kullandığı doğal gaza yüzde 13 ila 16 indirim yapıldığını hatırlatarak, “Eğer fiyatlarda düşüş seyrederse mart ayı içerisinde de bir indirim olabilir." dedi.

Doğtaş'ta yeni yıla özel dev indirimler başladı! 18 Aralık 2022 fiyat listesi…

Doğtaş yeni yıla özel indirim kampanyası başlattı. Peki Doğtaş'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Doğtaş’ta yüzde 50’ye varan indirim! Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaşam alanlarınızı özenle değiştiren Doğtaş mobilya; geniş ürün yelpazesi, çeşitli tasarımlarıyla indirimli ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. İşte Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hemen şimdi evin kapı kilidini çevirin ve süpermarkete koşun! Korkunç zamdan önce dolabınızı doldurun

Türkiye'de kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeni zam furyaları da art arda gelmeye başladı. Elektrik ve doğalgaz derken yeni bir zam haberi de kapıya geldi dayandı. İşte önümüzdeki günlerde zamlanması beklenen o iki ürün...

Buğday fiyatları Putin'in açıklamalarıyla uçuşa geçti! Ekmeğe zam kapıda!

Ekmeğe arka arkaya gelen zamlardan sonra elektrik ve doğalgaza da yeni zamlar geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'tahıl koridoru açıklaması ile buğday fiyatları da zirve yaptı. Buğday, elektrik ve doğalgaz zamlarından sonra ekmeğe de yeni zam göründü. 

Doğalgaz fiyatları yeni aya zamlı girdi! İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatına yeni zam yapıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), eylül ayı tarifesini açıkladı. İşte detaylar!

Dask nedir, ne işe yarar? Dask zorunlu mu?

Konutların tapu devir işlemleri sırasında elektrik, su, doğalgaz gibi yeni aboneliklerinde gündeme gelen DASK'ın ne olduğu merak ediliyor. Dask nedir, ne işe yarar? Dask zorunlu mu? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detaylar..

Doğrucan Mobilya yeni mağaza Haberi

Doğrucan Mobilya yeni mağaza

Ege’nin dev firması Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı. İzmir merkezde başlayan şubeleşme çalışmalarını geçtiğimiz yıllarda Aydın, Denizli, Salihli ve Manisa’ya taşıyan Doğrucan Mobilya Uşak’taki ilk mağazasını yoğun katılım ile Uşaklıların hizmetine açtı. Uşak Valiliği, protokol üyeleri vatandaşların katıldığı açılış töreninde kurdele kesiminin ardında mağaza adeta izdiham yaşandı. Birçok marka üründe açılışa özel neredeyse yüzde 50 indirim olmasına ilgi gösteren Uşaklılar ürünleri alabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Açılışta kısa bir konuşma yapan Doğrucan Mobilya CEO’su Deniz Doğru, bir evin tüm ihtiyacını karşılayan geniş bir ürün yelpazesi sunduklarını söyleyerek, yıllardır kaliteyi uygun fiyata sunmak için çalıştıklarını, ulaştıkları noktada bu felsefenin önemli rol oynadığını söyledi. Ege bölgesindeki hizmet ağını genişleterek Uşak’a da...