15 / 05 / 2024

Doğu Kavşağı ne zaman tamamlanacak

Doğu Kavşağı ne zaman tamamlanacak

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Rusya’dan İsrail’in Doğu Kudüs’te yeni konut inşa etme planına kınama!

Rusya’nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzya, İsrail’in Doğu Kudüs’te binden fazla konut inşa etme planlarından endişe duyduklarını dile getirdi.

Fransa, İsrail'in Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşa planını kınadı!

Fransa, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'teki Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

Almanya, İsrail'in Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşa planından vazgeçmesini istedi!

Almanya, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

BM'den İsrail'e 'Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşası planını durdurma' çağrısı!

Birleşmiş Milletler, İsrail'den işgal altında olan Doğu Kudüs'te yer alan Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davası açıklaması!

Doğuş GYO 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin açılan davanın reddi ile ilgili karara karşın temyiz yoluna başvurdu ve hukuki süreç devam ediyor.

Ebu Rudeyne'den Doğu Kudüs'te yeni yasa dışı konut inşa edilmesine tepki!

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, Doğu Kudüs'te bulunan Yahudi yerleşim birimine 5 bin 200 yeni konut inşa etme kararına tepki gösterdi...

Hamas Hareketi'nden Doğu Kudüs'te yeni yasa dışı konut inşa edilmesine tepki! 

Netanyahu, Doğu Kudüs'teki iki yasa dışı Yahudi yerleşim birimine 5 bin 200 yeni konut inşa edileceğini belirtmişti. Hamas Hareketi, karar için "İşgal güçleri, insan haklarına ilişkin yasalara karşı zorbacı bir mantıkla hareket ediyor" diyerek tepki gösterdi... 

Doğu Kavşağı ne zaman tamamlanacak Haberi

Doğu Kavşağı ne zaman tamamlanacak

Yaklaşık bir aydan beridir Dilovası’ndan D 100 karayoluna çıkış bağlantısının tamamlanarak araç trafiğine açılmasından sonra  seferde D 100 karayolundan ilçeye giriş için çalışmalar tamamlanma aşamasına gelinildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Ali Toltar beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve diğer teknik yetkililer ile birlikte ilçenin doğu girişinde yapımına devam eden köprülü kavşak üzerinde yapılan son çalışmaları yerinde değerlendirdiler. Ayrıca  D 100 karayolundan ilçeye girişin ve çevre düzenlemeleri ile yeşillendireme çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili teknik ekipten bilgi aldılar.


Dilovası Belediye Başkanı  Ali Toltar yaptığı açıklamada “D 100 Karayolu üzerinden ilçemize  doğu ve batı bağlantı noktaları daha önceki yıllarda trafik lambalarıyla oluyordu. Bu noktalardan ilçeye giriş ve çıkışlarda can ve mal güvenliği açısından çok sıkıntıların olduğundan önce DYO sapağı...