05 / 05 / 2024

Doğubayazıt satılık iş yeri

Doğubayazıt satılık iş yeri

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Doğubayazıt'ta 10.7 milyon TL'ye satılık 18 iş yeri!

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

Yabancıya konut satışında vatandaşlık işlemlerine dikkat!

250 bin dolarlık gayrimenkul satın alan yabancılar tapu kayıtlarına üç yıl satılmama şerhi koyularak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilecek. Peki, yabancıya konut satışı vatandaşlık işlemlerinde nelere dikkat edilmeli?

Doğubayazıt'ta 3 milyon TL'ye satılık 22 home ofis!

Doğubayazıt Belediyesi, Çiftepınar Mahallesi'ndeki 22 home ofisi ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Doğubayazıt'ın çehresi değişiyor!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yapımı devam eden modern kamu binaları ve lojmanlar Doğubayazıt'ın çehresini değişiyor.

Ağrı Doğubayazıt'ta yıkım gerginliği!

Doğubayazıt ilçesinde 5 ev, bir işyeri ve inşaat halindeki bina, kaçak olduğu gerekçesiyle görevlilerce yıkıldı. Ev sahipleri ile yıkım görevlileri arasındaki gerginlik, güvenlik güçlerince yatıştırıldı.

Doğubayazıt satılık iş yeri Haberi

Doğubayazıt satılık iş yeri

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini satışa çıkardı. İş yerlerinin toplam satış bedeli 10 milyon 674 bin 865 TL olarak belirlendi.

Yukarıdaki tabloda niteliği, tapu bilgileri ve diğer özellikleri,(muhammen satış bedeli, geçici teminat miktarı) belirtilen Doğubayazıt Belediyesine ait taşınmazlar Doğubayazıt Belediye Başkanlığınca 30.06.2021 Çarşamba günü Saat 14:00’ de Belediye İhale Salonunda ihale ile satılacaktır. Taşınmaz mal satış şartnamesi 250,00 TL (İki Yüz Elli TL) karşılığında Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilecektir.
Madde 2. Taşınmazların muhammen bedelleri ve geçici teminat miktarları, yukarıda tabloda gösterilmiştir.
İstekliler söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesine katılabilmek için satın alacakları taşınmazların muhammen bedelin en az %3’ü(yüzde üç) nispetinde geçici teminatı nakden veya teminat mektubu ile yatırmak zorundadır.

Madde 3. İstenen Belge Ve...