05 / 05 / 2024

doğuda yeni cazibe merkezleri

doğuda yeni cazibe merkezleri

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yeni cazibe merkezleri oluşturacaklarını, buralarda fabrikaları devletin inşa edeceğini, özel sektörün işleteceği fabrikaların ürünlerini yine devletin alacağını söyledi.

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Bin TL ödeyen 879 TL ödeyecek! Herkes zam beklerken doğalgaza flaş indirim geldi!

Herkes doğalgaza yeni yılda zam beklerken flaş indirim milyonlarca aboneyi sevindirdi. Doğalgaz faturasını bin TL ödeyen bir abone yeni yılda 879 TL düzeyinde ödeyecek. İşte detaylar…

Doğtaş'ta yeni yıla özel dev indirimler başladı! 18 Aralık 2022 fiyat listesi…

Doğtaş yeni yıla özel indirim kampanyası başlattı. Peki Doğtaş'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Doğalgazda yeni dönem, tüm daireler yaptırmak zorunda!

Yürürlüğe giren karar ile bütün konutların kapısına kadar doğal gaz hattı gelmek zorunda. Bu yönetmeliğe uymayan müteahhit firmalara izin yok. İşte detaylar..

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

Doğalgaza yeni zam! Konutta yüzde 98, sanayide yüzde 552! 

BOTAŞ tarafından yapılan son zam ile sanayiye sağlanan doğalgazda senelik fiyat yükselişi yüzde 552’ye; konutta ise yüzde 98'e ulaştı.

Doğalgaza yeni zam bekleniyor!

Yeni yıl ile birlikte zamlar hayatımıza girdi. Akaryakıt, elektrik ve doğalgaza ciddi zamlar yapıldı. Gelen son habere göre doğalgaza yeni bir zam gelebileceği iddiası gündemde. Konuya ilişkin açıklamalar için gözler BOTAŞ’a çevrildi. Peki, BOTAŞ zam kararını ne zaman açıklayacak?

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Ekonomi artık dünyada doğuya doğru kayıyor. Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda. Onun için doğuya ihracatımızı artırmak durumundayız." dedi.

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

doğuda yeni cazibe merkezleri Haberi

doğuda yeni cazibe merkezleri



Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yeni cazibe merkezleri oluşturacaklarını, buralarda fabrikaları devletin inşa edeceğini, özel sektörün işleteceği fabrikaların ürünlerini yine devletin alacağını söyledi.



Partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda konuşan Yıldırım, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde operasyonlar bitti. Şimdi ikinci adımı atıyoruz. Bu adım fiziki ve sosyal yenileme. Yeni cazibe merkezleri oluşturuyoruz, fabrikaları biz yapacağız, özel sektör işletecek, bu fabrikaların ürünlerini de yine biz alacağız” dedi.

Terör örgütü PKK’nın il ve ilçe merkezlerinde geçen yıldan itibaren uyguladığı şiddet eylemlerine karşı güvenlik güçleri kapsamlı operasyonlar başlatmıştı. Hükümet bu operasyonların tamamlanmasının ardından bölgenin yeniden imarı ve gelişmesi için çeşitli projeler üzerinde çalışıldığını açıklamıştı.

Geçtiğimiz hafta yapılan Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nda (EKK) bir dizi karar aldıklarını da vurgulayan Yıldırım, “Mali disiplinden vazgeçmeden ekonomiyi büyütecek tedbirler...