18 / 07 / 2024

Doka İnşaat

Doka İnşaat

Doka İnşaat, Balıkesir ve çevresinde dört yıldır Thermolock markasının, bir yıldan bu yana da Isonem markasının ana bayiliğini yürütüyor. Doka İnşaat yeni şubesiyle perakende satışa da giriyor...

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Güngör ve Yunus Güngör ortaklığında kuruldu.

Mega projelerde Doka'nın kalıp sistemi tercih ediliyor!

Doka Kalıp-İskele Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ender Özatay, ''Osmangazi ve 1915 Çanakkale köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki İhsaniye ve Çayırköy köprülerinde Doka'nın kalıp sistemleri tercih edildi" dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Doka Evleri teslim tarihi!

Doka İnşaat tarafından hayata geçirilen Doka Evleri'nde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Peki projede teslimler ne zaman yapılacak? İşte Doka Evleri teslim tarihi...

Doka Evleri fiyat!

Doka İnşaat imzası ile Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde dairelerin 2020 yılının Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor..

Doka Evleri'nde 270 bin TL'ye! Yeni proje!

Doka İnşaat tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde hayata geçirilen Doka Evleri 142 daireden oluşuyor. Projede 1+1 daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Doka Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de Semra Modoğlu imzasıyla kuruldu.

Doka Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kadaifci, Fırat Doğan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Doka İnşaat yeni şubesiyle perakende satışa yönelecek!

Doka İnşaat, Balıkesir ve çevresinde dört yıldır Thermolock markasının, bir yıldan bu yana da Isonem markasının ana bayiliğini yürütüyor. Doka İnşaat yeni şubesiyle perakende satışa da giriyor...

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Doka İnşaat Haberi

Doka İnşaat


Yeni şubesiyle yalıtımda adından toplu projelerin yanı sıra perakende satışa da önem verdiğini gösteren Doka İnşaat, Balıkesir ve çevresinde dört yıldır Thermolock markasının, bir yıldan bu yana da Isonem markasının ana bayiliğini yürütüyor. Bayiliğini yürüttükleri ürünlerin bir kısmında profesyonel ekip olmadan da uygulama yapılabileceğine değinen Doka inşaat Genel Müdürü Sezai Doğan, “Ana bayiliğini almış olduğumu iki ürününde ortak özellikleri 1100 dereceye kadar yanmaz olmaları. Ürünlerin kimyasal madde içermemeleri ve Binayı sıcak, soğuk ve nemden koruyor olmalarıdır’’ dedi. Ürünlerin sadece boya özelliği taşıdığını belirten Doğan, herhangi bir kaplama yapmadan, sadece boya gibi uygulanarak binaların ısı ve su yalıtımını yapabildiklerini dile getirdi.


Firmanın 1980 yılında aile şirketi olarak kurulduğunu ve günümüze gelindiğinde kurumsallaşmanın vermiş olduğu güçle daha geniş  bir coğrafyaya hizmet verdiklerini...