28 / 07 / 2024

dolar 30 lira mı olacak

dolar 30 lira mı olacak

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer dolar tahminini peş peşe değiştirdi. Peki dolar bu hafta ne kadar olacak? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...

172 yıllık dev banka Wells Fargo açıkladı... Dolar 30 TL...

Bankaların dolarla ilgili tahminleri merak ediliyor... ABD'li 172 yıllık dev banka Wells Fargo'dan da dikkat çeken bir dolar tahmini geldi. 30 TL...

Dolarda yön değişti. Dolar 30 TL’nin altına düşerse ne olur?

Dünyanın önde gelen finans kurumları ve bankalar 2024'te Türk lirasının değer kazanarak, doların 30 TL’nin altına düşeceği öngörülerini arka arkaya açıkladı. Peki dolar 30 TL’nin altına düşerse ne olur?

Mehmet Şimşek'ten dolar yorumu! Dolar 20 lira seviyesine kadar gerilerdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten son dakika dolar yorumu geldi. Şimşek, piyasada dolar alınmaması halinde 20'li rakamlara, 30 liranın altına gerileyeceğini söyledi. 

Citibank'tan korkutan dolar yorumu! 'Dolar sat-Lira al' tavsiyesi riskli!

ABD bankacılık devi Citibank'tan son dakika dolar yorumu geldi. Dev banka, Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kazanacağını açıkladı.

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kaç lira? 

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların kaç lira olduğu araştırılıyor. 26 Nisan 2024 dolar/TL kuru...

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

İsrail'in İran'a saldırı yapması üzerine ekonomi piyasalarında hareketlilik yaşandı. İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru.

Dolar 20 lira mı olacak? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Sakın dolarla borçlanmayın!

Seçim sonrası dolar kurunda düşüş başladı. Dolar/TL kuru düşüşe geçerken 20 lira olacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Peki dolar 20 TL mi olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Güncel dolar kuru: Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?

Güncel döviz kurları yatırımcının gündeminde. Yatırıcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?' sorularını araştırıyor. 27 Mart 2024 dolar/TL kuru...

Dolar tahttan inmiyor! 1 dolar bugün ne kadar oldu? 20 Mart 2024 dolar/TL...

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Her geçen gün rekor tazeleyen dolar kuru tahttan inmiyor. Peki 20 Mart 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru.

Son dakika döviz kurları! Dolar 30,84 TL, euro/TL 33,27 TL oldu!

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında değer kaybı devam ediyor. Son dakika dolar/TL kuru 30,84 TL, euro/TL 33,27 TL oldu.

Bugün 1 dolar 30,62 TL oldu! Dolar yükseliyor! 3 Şubat 2024 dolar/TL alış satış fiyatı

3 Şubat dolar kuru hafta sonunun ilk gününde yüzde 0,15 artışla 30,62 TL'den işlem görüyor. Dolar yükselmeye devam ediyor. 3 Şubat 2024 dolar/TL alış satış fiyatı.

dolar 30 lira mı olacak Haberi

dolar 30 lira mı olacak

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında bulunan dolar kuru üzerine yaptığı sarsıcı analiz ve tahminlerle dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer son açıklamasında dolar kurunun bu hafta ulaşacağı rakamı duyurdu.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer dolar kuruyla ilgili yeni bir iddiada bulunarak, dolar kurunun bu hafta 19 Türk Lirası'nı gördükten sonra 30 Türk Lirası olana kadar yükselmeyi sürdüreceğini kaydetti.

Milli Gazete'de yer alan habere göre, dolar endeksi ABD’den gelen yüksek enflasyon sonrası artan faiz artışlarıyla yükselirken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz indirimleriyle birlikte dolar kuru da rekor üzerine rekor kırmayı sürdürdü.

SELÇUK GEÇER'DEN SON DAKİKA DOLAR TAHMİNİ

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, dolar kuru geçtiğimiz hafta 18.68 Türk Lirası'na kadar çıkarken, ekonomist Selçuk...