30 / 04 / 2024

dolar bozdurup ev alana indirim

dolar bozdurup ev alana indirim

Adıyaman'da bir emlakçı, 20 bin dolar bozdurup makbuzunu getiren müşterilerinden komisyon ücreti almayacak ve danışmanlık hizmetini de ücretsiz verecek

Yabancılardan para en çok gayrimenkule geldi: 3.6 milyar dolar!

Türkiye'ye 2023’te gelen 10.6 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 3.6 milyar doları yabancılara satılan gayrimenkullerden geldi.  Vatandaş, “Yabancıya serbest, yerliye kota, bu kadar satış olursa ev fiyatlarının uçması normal”  diye tepki gösterdi.

Konut fiyatları seçimden bugüne dolar bazında yüzde 15 düştü! Ev satan çok, alan yok...

Konut fiyatları düşmeye başladı. Piyasa durgunlaşırken vatandaşlar yüksek kredi faiz oranları ve ekonomik koşullardan dolayı ev sahibi olamıyor. Peki konut piyasasındaki düşüş devam edecek mi; ev fiyatları ne olur?

Faize para koymak için dolar bozdurulur mu? Ünlü ekonomist dolar -faiz sorusunu cevapladı

Ocak ayında 30 TL’yi geçerek tarihi zirvesini gören dolar, rekor tazelemeye devam ederken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, X sosyal medya hesabından dolarla ilgili ilginç bir paylaşım yaptı. Şatıroğlu hem dolarla ilgili rakam verdi hem de dolar bozdurup mevduata geçmek isteyenleri uyardı.

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları dolar bazında gerilemeye başladı! Asıl düşüş ne zaman olacak? İşte cevabı

Kredi faizlerinin artışı, yüksek fiyatlar nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken piyasadaki durgunluk devam ediyor. Yatırımcı Bora Özkent X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dolar bazlı fiyat düşüşünün başladığını belirterek, fiyatların hızla gerileceğini söyledi.

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Ünlü profesörün dolar tahmini panik yarattı: Vatandaşlar ev ve arabalarını satarak dövize yöneldi!

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Esfender Korkmaz ve Birleşmiş Milletler raporu, Türk Lirası'nın değer kaybını ve doların geleceğini analiz ederek önemli uyarılarda bulundu. Dış borçlardaki yüksek risk, cari açık ve reel faiz politikası gibi faktörler, doların Türk Lirası karşısında değerini nasıl etkileyec

Uzman ekonomistlerden peş peşe yıl sonu dolar tahminleri! En yüksek ve en düşük tahminler açıklandı!

Önümüzdeki dönemde enflasyondaki artış hızı düşse bile seçim ekonomisinden kaynaklanan bütçe açıkları, erken emeklilik, asgari ücret, KGF ve deprem sonrası ev fiyatları gibi etkenlerin enflasyon üzerindeki etkisine dikkat çeken ekonomistler, dolar/TL kuruna ilişkin tahminde bulundu.

Dolar alacaklara İslam Memiş'ten uyarı! Dolar yerine ona yatırım yapın! Daha çok kazanırsınız!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in "Ev, dolar, altın, gümüş herşeye dair!" adlı youtube videosunda dolara dair yaptığı açıklamalar şok etkisi yarattı. İşte bütün ayrıntılar...

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

dolar bozdurup ev alana indirim Haberi

dolar bozdurup ev alana indirim

Adıyaman'da bir emlakçı, 20 bin dolar bozdurarak makbuzunu getiren müşterilerinden komisyon ve danışmanlık ücreti almayacak.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.


Hastane caddesinde emlakçılık yapan Yusuf Yükçü de kampanyaya destek vererek, 20 bin dolar bozdurup makbuz getirene çeşitli hizmetleri ücretsiz vermeyi vadediyor.


Yükçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için kampanya başlattıklarını söyledi.


Doların yükselmesinin esnafı kötü yönde etkilediğini dile getiren Yükçü, "Halkı da çok etkiliyor. O nedenle böyle bir kampanya yapmaya başladım. 20 bin dolar bozdurarak makbuzunu getiren, gayrimenkul alan herkesten komisyon ve danışmanlık ücreti almıyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dünya 5'ten büyüktür' sözünü şimdi daha iyi anlıyoruz. Bütün herkese örnek olacak...