05 / 05 / 2024

dolar kaç tl 23 ağustos 2022

dolar kaç tl 23 ağustos 2022

Fed'in beklenenden daha şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar resmen uçuşa geçti. Dolar bugün yangın yeri gibi. Peki dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar kuru 23 Ağustos 2022...

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kaç lira? 

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların kaç lira olduğu araştırılıyor. 26 Nisan 2024 dolar/TL kuru...

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar harekete geçti! Yükseliyor! 23 Nisan Dolar/TL kaç TL? Dolar endeksinde son dakika!

Geçtiğimiz hafta jeopolitik risklerin azalmasıyla dolar değer kaybetti. İran İsrail geriliminin hafiflemesiyle dolar yükselmeye başladı. Peki dolar/TL bugün kaç TL? 23 Nisan 2024 dolar ne kadar? Dolar endeksinde yön nasıl olacak?

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

13 Nisan 2024 Cumartesi günü döviz kurları yükselmeye devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Euro kaç TL? Güncel döviz kurları...

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Güncel dolar kuru: Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?

Güncel döviz kurları yatırımcının gündeminde. Yatırıcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?' sorularını araştırıyor. 27 Mart 2024 dolar/TL kuru...

Demir fiyatlarına dolar dopingi! Demir fiyatları kaç TL oldu? 16 Mart 2024 demir fiyat listesi...

Dolar/TL kurunun 33 TL'ye yaklaşmasının ardından demir fiyatları da peş peşe zamlandı. Peki son dakika demir fiyatları kaç TL oldu? 16 Mart 2024 demir fiyat listesi...

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

dolar kaç tl 23 ağustos 2022 Haberi

dolar kaç tl 23 ağustos 2022

Dolar kuru Fed'in şahin kararlar alacağına yönelik beklentilerin etkisi ile yükselişinbe devam ediyor. Euro dolar karşısında 20 yılın en düşük seviyesine gelirken, dolar resmen uçuşa geçti. Hal böyle olunca yatırımcılar '' Dolar alalım mı bozduralım mı?, dolar bugün ne kadar? Dolar kaç TL oldu?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Döviz kurları haftanın ikinci işlemn gününde hem yatırımcılar hem de döviz almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Döviz kurlarında dalagalanmalar bugün de devam ediyor.

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci işlem gününde yani 23 Ağustos Salı günü piyasalardaki ilk işlem günü nasıl başladı? Dolar kuru ne kadar? Dolar kuru, hafta sonuna nasıl başladı? Piyasalarda haftanın ikinci gününde son durum...