04 / 05 / 2024

dolar kuru kaç lira oldu

dolar kuru kaç lira oldu

Dolarda FED'in faiz artırımı kararı sonrası başlayan yükseliş kurun 16 liraya dayanmasına neden oldu. Dolardaki hızlı yükseliş beraberinde ciddi bir riski de beraberinde getiriyor. Kurdaki her yükseliş nedeniyle oluşan fark ise sizin cebinizden çıkacak.

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Yarından sonra dolar yükselecek dedi!  Dövizcilerde kuyruklar oluştu! 30 Mart 2024 dolar/TL kuru!

Seçim sonrası doların yükseleceğine daire beklentilerden dolayı vatandaş dövizcilere akın etti. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? 30 Mart 2024 dolar/TL kuru.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 21 Mart Perşembe dolar kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Karar öncesi doların kaç lira olduğu merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru...

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Son dakika dolar kuru bugün 32 lirayı geçerek 33 liraya merdiven dayadı. Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ise Kapalıçarşı'daki dolar alım satım makasının açıldığını söyleyerek uyardı; Bir kaç gün içinde...

Dolarda yeni zirve! Dolar yatırımcıları dikkat! 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL sınırına kadar dayanmıştı. Peki Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? 22 Şubat 2024 dolar/TL kaç lira? 

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

Dolar rekor tazeledi! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? Dolar ne olur? 

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününe değer kazancıyla başladıktan sonra 28,93 lira seviyelerinden işlem gördü. Bu seviye ile rekor tazeleyen dolar kuru yatırımcıların odağında. Son dakika dolar kuru kaç lira oldu?=

Merkez Bankası 1 doların 39.62 TL olacağını açıkladı! Son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından Piyasa katılımcıları anketinde 1 doların yıl sonunda 39.62 TL olacağı açıklandı. Peki son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? İşte 26 Kasım 2023 dolar kuru...

Dolar/TL yeni rekoruna imza attı! Bugün dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yeni rekoruna imza attı. Haftanın son işlem gününde dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru.

Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Dolarda kademeli artış devam ediyor! 31 Ekim 2023 dolar/TL kuru...

Amerika Merkez Bankası faiz kararına son bir gün kala gözler dolar kuruna çevrildi. Başta dolar kuru olmak üzere piyasaları etkileyecek kritik karar merakla takip ediliyor. Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününe kademeli artışla başladı. Peki dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? 

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrediyor. Euro güne 29,40 lira seviyesinde başlarken dolar kuru araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru...

dolar kuru kaç lira oldu Haberi

dolar kuru kaç lira oldu

Dolar 15,8570 liradan, euro ise 16,7090 liradan işlem gördü. Dolar günün sonunda 15 lira 95 kuruşa kadar çıktı. Gün içinde dolar İstanbul Kapalıçarşı'da 15,8550 liradan alınan dolar 15,8570 liradan satıldı.

16,7070 liradan alınan euro ise 16,7090 liradan alıcı buldu.

Son kapanışta dolar 15,76 liradan, euro ise 16,59 liradan satılmıştı.

Son 10 günde dolar yeniden yükselişe geçti. Bu yükseliş küçük bir kesimi mutlu ederken toplumun büyük kesimini oluşturan asgari ücretlilerin sırtındaki geçim yükünü daha da artıracak. Durumu yorumlayan analistler derin yoksulluğa işaret ederken hem risk priminin hem de döviz kurundaki yükselişin büyük risk taşıdığını belirtiyor.

DOLAR CDS'LER BİRLİKTE YÜKSELİYOR

Analistlere göre döviz piyasasında risk büyürken Türkiye’nin borçlanma maliyetlerini artıran risk primi CDS’ler ise sert yükselişle 718’i aştı. İşte döviz ve CDS'lerdeki...