04 / 05 / 2024

dolar kurunda düşüş

dolar kurunda düşüş

Dolar kuru geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Zirve sonrasında ise büyük atak yaparak 14,90 seviyelerini geçen dolar kuru yeni günde yüzde 0,02 artarak 14,74 liradan işlem gördü. Peki dolar kurunda son durum nedir?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Dolar 20 lira mı olacak? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Sakın dolarla borçlanmayın!

Seçim sonrası dolar kurunda düşüş başladı. Dolar/TL kuru düşüşe geçerken 20 lira olacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Peki dolar 20 TL mi olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

Elinde avucunda dolar olan pek çok yatırımcı dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte dünyaca ünlü bankanın 1 doları bile olanları şaşırtan o tahmini...

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Dolar kurunda yeni zirve! Döviz yatırımcıları dikkat! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar kuru bugün tarihi zirvesi 30,1 lira seviyesini geçerek rekor tazeledi. Dolar kuru haftaya yükselişle başlarken enflasyonla mücadelede kararlı olan Merkez Bankası her türlü adımı atmaya hazır olduğunu açıkladı. 

Yeni rekor! Dolar 30 liraya yaklaştı! 10 Ocak Çarşamba döviz kurları!

10 Ocak Çarşamba dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar kuru bugün yeni rekora imza atarak 30 liraya bir adım daha yaklaştı. İşte 10 Ocak 2024 döviz kurları...

Dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini! Tarih verip duyurdu!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunda adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanırken, dünyaca ünlü bankadan flaş dolar tahmini geldi. Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonunda dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı.

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Dün Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faizleri politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın ardından piyasalarda hareketlilik görülürken dolar kuru bugün güne düşüşle başladı. 27 Ekim Cuma dolar ne kadar oldu? 

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

9 Eylül 2023 Cumartesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürüyor.  Ekonomide 3 yıllık yol haritası belirlendi. Programa göre, enflasyonun 2026'da tek haneye düşürülmesi hedefleniyor. Bu gelişmelerle birlikte dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki dolar bugün ne kadar?  Güncel dolar/TL alış satış f

Dolar yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar acil bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kuru için, uzman isimden uyarı geldi.  Dolar ne kadar olacak sorusu yanıt buldu. Yatırımcılar acil bakın!

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolarda son durum! Dolar/TL bugün yükseldi mi, düştü mü? 

TCMB, piyasa beklentilerinin çok üzerinde bir faiz artırımına gitmesi piyasaları hareketlendirdi. Kararın hemen ardından dolar kuru düşüşe geçerken bugün dolar/TL ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim var mı? Dolardaki düşüş akaryakıt fiyatlarını nasıl etkiledi? Son dakika!

Dolar kurunda yaşanan ani düşüşün ardından, 'Benzin ve motorine indirim yapılacak mı?' sorusu gündem oldu. İşte BP, Petrol Ofisi, Shell, Opet, Total 25 Ağustos 2023 fiyat listesi...

dolar kurunda düşüş Haberi

dolar kurunda düşüş

Milyonların yakından takip ettiği dolar kuru geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Zirve sonrasında ise büyük atak yaparak 14,90 seviyelerini geçen dolar kuru dün güne 14,85 liradan başlarken 14,66 liradan kapanışı yaptı. Bugün ise güne 14,74 liradan başlayan dolar kuru FED faiz kararı öncesi düşüşe geçti. 

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru geçtiğimiz haftalarda 14,90 seviyelerini geçerek 15 lira sınırına yaklaştı. Bugün ise güne 14,74 liradan başlayan dolar/TL  gün içerisinde düşüşe geçti. Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişiminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Savaşı durdurmak için masaya oturan Kiev ve Moskova yönetimlerinden olumlu gelişmelerin gelmesi yönündeki beklentiler dolar kurunun yönünü aşağı çevirdi.

Geçtiğimiz hafta zirve öncesinde 14.71 liraya çekilen dolar, Zirve sonrasında 14.90 liranın üzerine yükseldi. Bugün ise 14,74 liradan...