31 / 07 / 2024

Dolarda düşüş nereye kadar sürer

Dolarda düşüş nereye kadar sürer

Dolar, 2016 başından bu yana TL karşısında 3 lira seviyesini aşmazken bugün özellikle enflasyonun kötü gelmemesinin de etkisiyle değer kaybını artırarak 2,93 seviyesine geriledi.

Dolarda 30 yıl öncesine geri dönüldü! Selçuk Geçer uyardı: Aynı hataları tekrarlıyoruz! 120 TL'de olur 150'de...

Ekonomist Selçuk Geçer, 1994 döviz krizinin günümüzde yaşanan ekonomik çalkantılarla ciddi benzerlik gösterdiğini söyledi ve ''Aynı hataları tekrarlıyoruz' diyerek tepki gösterdi.

Dolar 120 TL olacak diye açıklanmıştı. Dolarda yeni rakam ve tarih verildi acil öğrenin

Dolara yatırım yapacak vatandaşlar geçtiğimiz günlerde açıklanan 120 TL tahmin rakamıyla birlikte şaşkına dönmüştü. Dolarda yeni rakam ve tarih geldi.

Dolarda yön değişti. Dolar 30 TL’nin altına düşerse ne olur?

Dünyanın önde gelen finans kurumları ve bankalar 2024'te Türk lirasının değer kazanarak, doların 30 TL’nin altına düşeceği öngörülerini arka arkaya açıkladı. Peki dolar 30 TL’nin altına düşerse ne olur?

Dolarda kırmızı alarm! Ekonomist Devrim Zelyurt altını çizerek uyardı! 30 TL'ye düşecek!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolarla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Zelyurt doların 30 TL'ye düşeceğini açıkladı.

Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomistten 'Dolar düşecek mi' sorusuna yanıt geldi!

Dolar kurundaki son durum yatırımcıların gündeminden düşmezken pek çok kişi de dolar kurunun nereye gideceğini araştırıyor. Peki dolar düşecek mi? Dolar yükselecek mi? 

Dolar yatırımcıları dikkat! Yolun sonuna mı gelindi? Dolarda hızlı düşüş sinyali!

Son zamanlarda dolar/TL kurunda düşüş devam ediyor. Yatırımcılar dolar düşmeye devam edecek mi? Dolar ne olur? sorularını araştırırken, 10 Haber ekonomi yazarı Erdal Sağlam'dan doların gidişatı ile ilgili önemli bilgi verdi.

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

Dolar aldım sabit kaldı, altın aldım düştü diyenler bu haberi okusun!

Altın ve dolarda son günlerde yaşanan düşüş birçok küçük yatırımcıyı mağdur etti. Bunlara bitcoindeki oynaklık ve borsadaki yükselişin sınırlı kalması eklenince, yatırımcı nerede yanlış yaptığını araştırmaya başladı. Bu sorunun cevabı Değer Yatırımcılığı’ndan geldi, “Sorun piyasada değil” dedi

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

Asgari ücret dolar bazında yıllar içinde ne kadar oldu? Bakın asgari ücret nereden nereye gelmiş...

2024 yılı asgari ücret dün belli oldu. Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak açıklandı ve orta Vadeli Program'daki ortalama döviz kuru dikkate alındığında 462 dolar oldu. Peki asgari ücret yıllar içinde dolar bazından nereden nereye geldi?

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

Dolarda tansiyon yükselten tablo: 4 TL birden düşmüştü! Google'da dolar neden 24.05 TL oldu?

Google'da dün gece yaşanan dolar hatası gündem olmuştu. Dolar/TL kuru Google'de bir anda 24,05 TL oldu. Peki dolar neden 4 lira birden düştü? Dolar 24,05 seviyesine niçin geriledi? İşte tansiyon yükselten dolar gelişmesi...

Dolarda düşüş nereye kadar sürer Haberi

Dolarda düşüş nereye kadar sürer

Piyasalarda petrol fiyatlarının son on yıldan fazla bir sürenin dip seviyelerine geriledi, gelişen ülkeler arasında Türkiye’ye olan ilgi yeniden arttı. Bu Türk Lirası’na da yansıdı ve TL 2016 yılına oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Uzmanlar dolardaki değer kaybını ve TL’nin gelebileceği seviyeleri değerlendirdi.


Dolar, 2016 başından bu yana TL karşısında 3 lira seviyesini aşmazken bugün özellikle enflasyonun beklenen kadar kötü gelmemesinin de etkisiyle değer kaybını artırdı.


Dolar bugün TL karşısında en son 4 Ocak’ta gördüğü 2,93 seviyesini gördü.

Peki dolardaki bu değer kaybının ana nedeni ne? Uzmanlar, temelde petrol fiyatlarındaki düşüşün emtia bağlantısı diğer ülkelere göre daha az Türkiye’ye olan ilgiyi artırmasından dolayı, TL’nin güçleneceği görüşünde.


Piyasa dolardaki düşüş ivmesiyle ilgili ne diyor?



GÜRSES: ARKASI SAĞLAM BİR YÜKSELİŞE BENZEMİYOR


Hürriyet yazarı Uğur Gürses, “Ben burada...