16 / 05 / 2024

Dolardaki kur artışı son durum

Dolardaki kur artışı son durum

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

Dolardaki kur artışı gayrimenkul yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Doların son dönemdeki hızlı yükselişi bazı sektörleri olumsuz etkilese de gayrimenkul sektörüne yansıması olumlu oldu" dedi.

4A SGK ve 4B Bağ-Kur'lulara son dakika haberi: Maaş takvimi değişti! Artık bu tarihlerde maaş alacaksınız

Emekli vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen ödeme takvimi doğrultusunda maaşlarını almaya hak kazanacaklar. SGK emeklilerin yeni maaş takvimini açıkladı. SGK ve Bağkur'lular dikkat, artık bu tarihlerde maaş alacaksınız...

Polisevi daimi personel alımı yapacak! İŞKUR açıkladı; KPSS şartı aranmıyor

İŞKUR, özellikle iş arayanların en çok tercih ettiği kurumların başında gelmekte. İŞKUR'dan yapılan açıklamaya göre; polisevi için yeni bir personel alım duyurusu yapıldı. Buna göre, Polisevi daimi olarak personel alımına başlarken, adaylardan KPSS şartı aranmayacak. İşte detaylar...

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Kira krizi yeniden alevlendi! Onlar da kiralara artış sınırı talep ediyor!

Alışveriş merkezleri pandemi döneminde markalara ciddi destekler sağlayarak kiraların önemli bölümünden feragat etti. Şimdi de kur artışıyla eriyen kiralar ile beraber iki taraf arasındaki kira krizi tekrar gün yüzüne çıktı. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı istiyor.

Kur korumalı mevduatta yeni rekor! 150 milyar TL artış kaydetti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından paylaşılan verilerine göre kur korumalı mevduatlar 4 Ağustos haftasında 150 milyar lirayla rekor artış kaydetti.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! Emekli Temmuz 2023 zammıyla tüm rakamlar yenilendi! Maaşlar rekora koşuyor!

Temmuz ayı itibariyle, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için uzun bir süredir beklenen zam müjdesi sonunda geldi. Emekli maaşlarında rekor bir artış gerçekleştirilecek. Yeni emekli maaş tablosu da açıklandı ve emeklilere yapılacak ödeme miktarları belirlendi. İşte, emeklilere ödenecek tutarlar...

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

İŞKUR Türkiye genelinde çok sayıda personel alacak! Kadrolar birer birer açıklandı!

İŞKUR, yayımladığı ilanlar aracılığıyla Türkiye genelinde personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personeller için KPSS şartının talep edildiği ve edilmediği kadroların olduğu öğrenildi.

Kur korumalı mevduattaki artış devam ediyor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, (BDDK) kur korumalı mevduattaki artışın devam ettiğini duyurdu. BDDK tarafından paylaşılan haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, kur korumalı lira mevduat ve katılma hesapları 2 trilyon 576 milyar liradan 2 trilyon 628 milyar liraya yükseldi.

İŞKUR toplam 8 şehirdeki huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

İŞKUR, tam 8 kentteki huzurevlerine personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Yayımlanan ilanlara göre söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylardan KPSS şartının talep edilmediği görüldü.

İŞKUR duyurdu! KPSS şartı olmadan 2640 personel alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın

İŞKUR tarafından 40 ildeki belediyelere KPSS puanı olmadan toplam 2640 personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

İŞKUR toplam 8 ildeki huzurevine KPSS şartsız personel alacak!

İŞKUR toplam 8 kentteki huzurevlerine personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 8 kentte yer alan huzurevlerine alınacak personeller için KPSS şartının aranmadığı paylaşıldı.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

Dolardaki kur artışı son durum Haberi

Dolardaki kur artışı son durum

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, kurdaki gelişmelerin gayrimenkul sektörüne etkileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Taş, "Döviz borcuyla yatırım yapan özel sektör, dövizle borçlanan vatandaş, ithal hammadde kullanan sanayici, başta otomobil olmak üzere ithal ürün fiyatları her ne kadar dolardaki kur artışından olumsuz etkilense de bu durum bazı sektörlerin ise yüzünü güldürdü. Bunların başında da küçük yatırımcının her zaman gözbebeği olan gayrimenkul sektörü geliyor" dedi. Gayrimenkul sektöründe faizler artmış olmasına rağmen emlak satışlarının düşmediğini vurgulayan Taş, birikimlerini dolara yatırarak değerlendirenlerin bu dönemde karlı çıktığını ifade ederek, "Dolardaki hızlı yükselişten sonra, elindeki dolar birikimini bozdurup konut alarak değerlendirmek isteyenler var. Doların değerlenmesiyle gayrimenkul yatırımı düşünenler, 1 yerine 2 tane birden gayrimenkul alıyor" ifadelerini kullandı. Gökhan Taş, 2014 yılının tapu...