30 / 04 / 2024

Dolmabahçe çalışma ofisleri

Dolmabahçe çalışma ofisleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti çalışmaları için Karaköy'de 8 katlı bir ofis kiraladı

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! Haftalık çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor?

Milyonlarca çalışanı- yakından ilgilendiren haftalık çalışma saatlerinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki haftalık çalışma saatleri değişecek mi? çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor? İşte son dakika gelişmesi...

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Kamu çalışanlarına tazminat ve fazla çalışma ücreti! Listede yer alanlara 6 ay boyunca 2 bin 59 TL verilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta peş peşe yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay süreyle 2 bin 59 TL tazminat ve fazla çalışma ücreti verilecek.

Depremin vurduğu bölgeye kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği geliyor!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin vurduğu 10 ilde yaraları sarabilmek adına hemen her gün peş peşe yeni kararlar alınıyor. İşte bu kararlardan biri de bugün açıklandı ve depremin vurduğu 10 il için kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği uygulanacağı duyuruldu.

Asgari ücret zammında son dakika! Erdoğan asgari ücret zammını açıkladı! 1 Temmuz 2022 asgari ücret ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde yaptığı açıklamayla asgari ücrete yapılan ara zammı duyurdu. İşte asgari ücrete dair son gelişmeler...

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıüğı'nda sürpriz atamalar! Resmi Gazete'de yayımlandı

Asgari ücret zammı ve memurlara 3600 ek gösterge çalışmalarının karargahı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda sürpriz atamalar gerçekleşti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konut fiyatlarına ilişkin son dakika açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konut fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Koronavirüs çimento sektöründe çalışma sistemini nasıl etkiledi? 

Çimento sektörünün çatı kurumlarından biri olan ÇEİS, CURIOCITY Araştırma iş birliğiyle hazırladığı “Covid-19’un Çimento Sektörü Çalışma Hayatına Etkileri Araştırması” raporunu yayımladı.

Son dakika haberi! Kısa çalışma ödeneği Resmi Gazete'de!

Koronavirüs nedeniyle kısa çalışma başvurusunda bulunan iş yerleri için kısa çalışma ödeneğinin süresinin 31 Mart 2021'e kadar uzatıldığına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dolmabahçe çalışma ofisleri Haberi

Dolmabahçe çalışma ofisleri


Cumhurbaşkanı Gül'ün Tarabya, Başbakan Erdoğan'ın Dolmabahçe çalışma ofislerinin ardından ana muhalefet partisi lideri de İstanbul'da üs'lenmiş olacak. Bunun bir zorunluluk olduğunu söyleyen Tekin '8. katı Kemal Bey'e tahsis edeceğiz' dedi


Devletin zirvesindeki isimlerin İstanbul'da çalışma ofisi kullanma geleneğine, ana muhalefet de dahil oluyor. 3 aylık aranın ardından CHP'nin Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı koltuğuna geri dönen Gürsel Tekin, bu amaçla İstanbul Karaköy'de 8 katlı bir bina kiraladı. Binanın en üst katı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na özel ofis olarak tahsis edilecek. Diğer katlar ise parti çalışmaları ve seçim kampanyalarında kullanılacak. Bir süredir İstanbul'da bina arayışında olduğunu belirten Tekin, aradığı özellikleri taşıyan binayı Karaköy'de buldu ve hemen harekete geçerek mal sahibiyle 'kira sözleşmesi' imzaladı.


DOLMABAHÇE'YE 2 KİLOMETRE 

Tekin'in ofise dönüştürülmesi için talimat...