06 / 05 / 2024

Donald Trump koronavirüs testi

Donald Trump koronavirüs testi

Beyaz Saray Başhekimi Sean P. Conley'in yaptığı yazılı açıklamaya göre ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs testi negatif çıktı.

Donald Trump’ın emlak davasında yeni gelişme: Cezası 175 milyon dolara indirildi!

New York Temyiz Mahkemesi, ABD eski başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davası ile ilgili olarak çarptırıldığı toplamda 464 milyon dolarlık para cezasını 175 milyon dolara düşürdü ve söz konusu cezayı ödemesi için de 10 gün daha süre verdi.

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını geri yüklendi! 

Söz verdiği gibi Meta, eski Başkan Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını her iki platformda da yasaklamasından iki yıl sonra geri yükledi.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs etkisiyle başka bir kimliğe bürünüyor!

Gelişen teknoloji ve son dönemlerde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, teknoloji şirketi olan 11Sight’i emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemine yöneltti…

Piyasalarda koronavirüs etkisi: Dolar haftaya nasıl başladı?

Küresel piyasalarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolar seyrini belirlemeye devam ediyor.

Koronavirüsün iş yeri kira sözleşmelerine etkisi!

Av. Begüm Gürel ve Stj. Av. Mücahit Tayfun Mandıra, koronavirüsün iş yeri kira sözleşmelerine etkisini kaleme aldılar…

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Kentsel dönüşüme koronavirüs ayarı!

Avcılar'daki yapıların, mevcut kat sayılarının korunup yenilenmesini öngören düzenleme kabul edildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında evlerde uzaktan eğitime geçilmesi nedeniyle bina yıkım saatlerinde düzenleme yapıldı.

Koronavirüs kiracılar için mücbir sebep olabilir mi?

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizin de mücadele verdiği koronavirüs ekonomik sorunlara yol açtı. Ödeme yapmakta zorlanan kiracılar yasal olarak haklarını araştırmaya başladı. İşte kira ödemekte zorlananların yasal hakları…

Beykoz'da koronavirüs mezarlığı tartışması!

Koronavirüs salgınında yaşamını yitirenlerin defni için İstanbul'da Beykoz'daki Baklaca Mezarlığı belirlendi. Mahalle sakinleri mezarlığın yerleşim yerlerine yakın olmasından şikayet etti.

İnşaat ustasından koronavirüs türküsü!

Konya'da inşaat ustası olarak çalışan Cengiz Çelik (52), koronavirüs için bestelediği türküyü bağlaması eşliğinde söyleyip, "Evde kal" mesajı verdi.

Donald Trump koronavirüs testi Haberi

Donald Trump koronavirüs testi

ABD Başkanı Donald Trump'a yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin negatif çıktığı belirtildi.
Hürriyet'te yer alan habere göre, Beyaz Saray Başhekimi Sean P. Conley, yaptığı yazılı açıklamada, dün gece Trump'la yaptığı görüşme sonrasında başkanın koronavirüs testi almaya karar verdiğini bildirdi. Conley, "Bu akşam, testin negatif çıktığına dair teyit aldım." şeklinde konuştu.

Geçen hafta virüs testlerinin pozitif çıktığı Brezilyalı delegasyon görüşmesinden sonra henüz yeni tip koronavirüse dair herhangi bir belirti göstermediğini dile getiren Conley, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) ve Beyaz Saray Koronavirüs ile Mücadele Görev Takımı ile yakından çalıştıklarını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde görüştüğü 4 Brezilyalı yetkilinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine, Donal Trump'ın da bu testi yaptırıp yaptırmayacağı merak konusu olmuştu.

Trump kendini dünya emlak kralı...