09 / 05 / 2024

Dört Mevsim Konaklarında yaşam başlıyor

Dört Mevsim Konaklarında yaşam başlıyor

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın ’mucizenin adı’ olarak nitelediği mega projesi Dört Mevsim Konakları’nda yaşam başlıyor.

Prof. Dr. Okan Tüysüz İzmir depremiyle ilgili  dört yıl öncesine gitti! 6.6 şiddetinden büyük deprem olmayacak dedi!

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz,  dört yıl öncesinde aynı fay hattında deprem olduğunu hatırlatarak ' 6,6 büyüklüğünden daha büyük bir deprem beklentimiz yok"  dedi.

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin TL'yi geçti!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, 2024 yılının Mart ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin 98 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 57 bin 280 TL'ye çıktı.

Emeklilerin dört gözle beklediği tarih geldi: Emekli maaşlarına ek zam bu tarihte yapılacak!

Milyonlarca emekli enflasyon karşısında eriyen maaşları sebebiyle tepkili. Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilerin dört gözle beklediği tarihi verdi. İşte emekliye ek zammın tarihi...

1935 yılında emlak vergisinin dört taksitle ödenmesine tepki! 

1935 yılında bina vergileri yıllardır dört taksitle ödeniyormuş. Fakat maliye vergilerin dört taksitle alınmasına tepki göstererek, iki taksit halinde ödenmesini istemiş.

3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında 3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılacağı belirtildi. İşte o ihale ilanları...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Altın fiyatlarında beklenmedik gelişme: Yatırımcılar o saati dört gözle beklemeye başladı

Orta Doğu'daki tansiyonun yükselmesiyle altın tekrar sığınılacak bir değer haline geldi. FED'in belirlediği faiz oranları da ons altın fiyatının düşük seviyelerden toparlanmasında etkili oldu. Bu durum ülkedeki gram altın fiyatlarını olumlu etkiledi. İşte güncel altın, petrol ve döviz durumları…

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...

İİB bu yılın ilk dört ayında ne kadar ihracat gerçekleştirdi?

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), 2023’ün ilk dört ayında bünyesinde yer alan 7 ihracatçı birliği ile yaklaşık 3 milyar 600 milyon dolarlık ihracat yaptı. İİB, 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 14,8 artış olduğunu paylaştı.

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

BMW'nin dört silindirli 2 serisi Mart ayında zamlandı mı? İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

2013 yılında piyasaya sürülen 2 Serisi, coupe, cabriolet ve Gran Coupe (dört kapılı coupe) gövde stillerinde mevcuttur. Sportif sürüş dinamiklerini en şık haliyle deneyeimleyeceğiniz BMW 2 serisi için mart fiyatı merak ediliyor. İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

Dört Mevsim Konaklarında yaşam başlıyor Haberi

Dört Mevsim Konaklarında yaşam başlıyor

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın ’mucizenin adı’ olarak nitelediği mega projesi Dört Mevsim Konakları’nda yaşam başlıyor. Oturma aşamasına gelen dev projenin hala 2010 yılı maliyetleri ile devam ettiğini belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, " 20 kilometre istinat duvarı, 15 kilometre beton yolu, 136 ayrı temeli ve çatı imalatıyla sadece İzmir’de değil benzeri projeler arasında Türkiye’de mucize yarattık. Eşsiz doğası, mis gibi havası ve birinci sınıf villaları ile İzmir’e yine 80 milyon liralık harika bir kent parçası kazandırdık" dedi. Aslan, beraberinde Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, müteahhit firma firma Gez Yapı’nın ortaklarından Hayati Eröz ve Kooperatif Başkanı Albay Soner Aydın ile birlikte Dört Mevsim Konakları’nın son durumunu inceledi. Güzelbahçe-Urla’da 2010 yılında temelini atıp, 2012 yılında kısmi yerleşime açtığı projede...