06 / 07 / 2024

DSİnin antalya yatırımları

DSİnin antalya yatırımları

Turkay Özgür, Alanya İçmesuyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Alanya'nın içmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan tesisin inşaat çalışmalarının yüzde 66'sı tamamlandı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

DSİnin antalya yatırımları Haberi

DSİnin antalya yatırımları

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya İçmesuyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Alanya'nın içmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan Alanya İçmesuyu İsale Hattı inşaat çalışmaların yüzde 66'sı tamamlandı. Arıtma Tesisimde ise yüzde 5'lik fiziki gerçekleşme seviyesine ulaşıldığını belirten DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, yapımına devam edilen Dim Barajı Sulaması İkmali inşaatında da yüzde 31'lik fiziki gerçekleşme seviyesine ulaşıldığını belirtti. Su soruna sona erecek Özgür, bu üç proje ile DSİ'nin Alanya ilçesine yaklaşık 80 milyonluk bir yatırım yaptığını belirterek, "İnşallah en kısa zamanda inşaatlarımızı tamamlayarak Alanyalı vatandaşlarımızın istifadesine sunmuş olacağız" dedi. Alanya içmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan projenin inşasına 18.07.2013 tarihinde başlandığını belirten Özgür, "İşin sözleşme tarihinden önce bitirilmesi hedeflenmektedir"...