15 / 05 / 2024

Dubai yandın

Dubai yandın

Dubai Marina'daki gökdelenlerden Torch Tower'da (Meşale Kule) yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Alevler binayı hızla sararken, içeride kaç kişi olduğu henüz bilinmiyor.

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Kiracılar dikkat! Farkında olmadan bunu yaptıysanız yandınız!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerilimler son dönemlerde sık sık gündeme gelirken, Avukat Esat Özel'den de dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte Avukat Esat Özel'in o paylaşımı...

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Kira sözleşmesi olmayan kiracılar aman dikkat! İspatlayamazsınız yandınız! 

Mülk sahibi ile kiracı arasında gayrimenkul kiralanırken bir kontrat imzalanıyor. Ancak bazı kişiler bu aşamayı atlayabiliyor. Peki, Kira sözleşmesi yoksa kiracı ve ev sahibinin hakları ne olur? Kira sözleşmesi olmayan kiracılar aman dikkat!

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Hisseli tapusu olanlar dikkat: Şimdi kontrol etmezseniz yandınız! Eviniz, arsanız elinizden aniden peş peşe kayar gider

Mülk sahiplerinin, hisse paylarını koruma ve kontrolü elde tutma konusunda dikkatli olmaları, gelecekte herhangi değer kaybını engellemek adına hayati bir adım bulunuyor. İşte o konuya ilişkin detaylar...

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları fırladı! Bilezik borcu olanlar yandı! 15 Temmuz Cumartesi altın bilezik fiyatları...

Altın fiyatları haftayı rekorla kapattı. Gram altın rekor kırarken altın bilezik fiyatları fırladı. Altın bilezik borcu olanlar yandı. 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları...

Altın bilezik borcu olanlar yandı! Bilezik fiyatları tavan yaptı! 14 Temmuz Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Gram altın 1668 lira olurken altın bilezik fiyatları tavan yaptı. Altın bilezik borcu olanlar yandı. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları...

İstanbullular acilen baksın! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Hazırlıklarınızı yapın!

İstanbullular acilen baksın... Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Hazırlıklarınızı yapın...

Dubai yandın Haberi

Dubai yandın
Dubai Marina'daki en büyük gökdelenlerden Torch Tower'ın (Meşale Kule) üst katlarında yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Ekipler yangına müdahale ederken, alevler hızla binayı sarıyor. Üst katlardan aşağıya doğru alev parçalarının dökülmesi, yangının binanın başka bölümlerine de sıçramasına neden oluyor. Çevre binalarda da güvenlik önlemi olarak binlerce kişi tahliye edildi.
Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Gökdelende kaç kişinin bulunduğuna dair henüz bir bilgi verilmedi. Ölen ya da yaralanan olup olmadığı konusunda da bir açıklama yapılmadı.


2011 yılında inşaatı tamamlanan gökdelen 79 kattan oluşuyor. Dubai'nin en yüksek yapılarından olan Torch Tower'ın uzunluğu 337...