17 / 05 / 2024

düğün salonları açıldı mı

düğün salonları açıldı mı

3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da yeni tip koronavirüs önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu etti...

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Düğün masrafları cep yakıyor! Bu yıl evlenecekler 400 bin TL'yi gözden çıkaracak!

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açıldı. Fakat enflasyonla beraber bir düğünün maliyeti 400 bin TL'yi buluyor. İşte detaylar...

Düğün sezonu açıldı airfryer ve kahve makinesi satışları patladı!

Düğün sezonunun açılması ve Anneler Gününe kısa süre kalması airfryer ve kahve makinesi satışlarını patlattı. İşte detaylar...

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü

Yüksek kira furyasından yararlanmak isteyen motel ve pansiyon tipi tesislerin konuta dönüştürüldüğü Bodrum'da, turizmciler, yükselen kiralar nedeniyle bu yıl personel bulmada da sıkıntı yaşıyor.

Düğün Sezonu Açılırken Gelin Adaylarına A101’den Büyük Müjde! İşte gelin ürünlerinin fiyat listesi

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yaz sezonu da açıldı açılacak. Dünya evine girmek isteyen binlerce insanın tercih ettiği yaz sezonu özellikle de düğün için tercih ediliyor. Bu süreçte gelin adaylarının alışveriş yükünü hafifletecek bir hamle de A101’den geldi. 

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün KİPTAŞ Arkatlı Evler'in temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, düzenlenen törende İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de 2.8 milyon konut dönüştürüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2.8 milyon konutun dönüştürüldüğüne dikkat çekti.

düğün salonları açıldı mı Haberi

düğün salonları açıldı mı

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası Başkanı Adem Sönmez, 3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da koronavirüs önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu ettiğini kaydetti.

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, 3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu ettiğine dikkat çekti. 

Anadolu Ajansı'ndan Hikmet Faruk Başer ve Başak Akbulut Yazar'ın haberine göre; Sönmez, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı açıklamaları ilgiyle takip ettiklerini kaydetti. 

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda düğün salonlarına ilişkin alınan kararın kendilerini mutlu ettiğini belirten Sönmez, "Sayın Cumhurbaşkanımıza yakın tarihte düğün salonlarıyla ilgili bir mektup yazmıştım. Bu mektubun ardından...