04 / 05 / 2024

Dükkanların satış fiyatı kapaşıçarşı

Dükkanların satış fiyatı kapaşıçarşı

Kapalıcarşı, alışveriş merkezlerine metrekare fiyatıyla da meydan okuyor. Bir dükkanın fiyatının 65-85 kilo altın yani metrekarede 400-750 bin dolar olduğu Kapalıçarşı, dünyanın en değerli ticari lokasyonları arasında Alışveriş caddelerine de fark atıyor.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...

Vivo, V29 Lite 5G modeli Türkiye'de ön satışa çıktı. İşte Vivo V29 Lite ön satış fiyatı ve özellikleri...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Dükkanların satış fiyatı kapaşıçarşı Haberi

Dükkanların satış fiyatı kapaşıçarşı


Kapalıcarşı, alışveriş merkezlerine metrekare fiyatıyla da meydan okuyor. Bir dükkanın fiyatının 65-85 kilo altın yani metrekarede 400-750 bin dolar olduğu Kapalıçarşı, dünyanın en değerli ticari lokasyonları arasında Alışveriş caddelerine de fark atıyor.


 İSTANBUL'UN en popüler perakende caddelerinde ortalama metrekare fiyatlarının 30 bin ile 130 bin dolar arasında değiştiğini ifade eden Deniz Şahinkaya, bu rakamların Bağdat Caddesi'nde ve İstiklal caddesinde 30 bin ile 130 bin dolar, Abdi İpekçi Caddesi'nde 60 bin ile 110 bin dolar arasında değiştiğini, Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi ile kıyaslanamayacağının altını çiziyor. I DÜNYANIN en büyük ve en eski çarşılarından biri olan, 550 yıllık Kapalıçarşı, günümüzün modern ve yeni alışveriş merkezlerine meydan okuyor. 

Günümüzde inşa edilen AVM'lerin bir bölümü çeşitli yanlış seçimlerden dolayı fonksiyonunu yitirirken, 550 yıllık Kapalıçarşı bir günde...